ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται Ελλάδα για τον Καμπιάσο ο Μιλίτο

TURIN, ITALY - NOVEMBER 03:  Diego Milito (L) of FC Internazionale Milano celebrates his goal with team-mates Esteban Cambiasso during the Serie A match between Juventus FC and FC Internazionale Milano at Juventus Arena on November 3, 2012 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
TURIN, ITALY - NOVEMBER 03: Diego Milito (L) of FC Internazionale Milano celebrates his goal with team-mates Esteban Cambiasso during the Serie A match between Juventus FC and FC Internazionale Milano at Juventus Arena on November 3, 2012 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ντιέγκο Μιλίτο αναμένεται να βρεθεί αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα για να συναντήσει τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη, Εστέμπαν Καμπιάσο.

Άφθονο ελεύθερο χρόνο έχει ο Ντιέγκο Μιλίτο τώρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στην Ιταλία, σε Μιλάνο και Γένοβα αντίστοιχα.

Ουσιαστικά στις δύο πόλεις των ομάδων που δόξασε κι από τις οποίες δοξάστηκε στη γειτονική χώρα: Ίντερ και Τζένοα. Μάλιστα, αγωνίστηκε και σε φιλική αναμέτρηση παλαιμάχων ξαναφορώντας τη φανέλα των "νερατζούρι" με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων των Γιώργου Καραγκούνη, Μάρκο Ματεράτσι, Ουάλτερ Σαμουέλ, Χαβιέρ Σανέτι, Φραντσέσκο Τόλντο και Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Έρχεται Ελλάδα για τον Καμπιάσο ο Μιλίτο

Εν συνεχεία βρέθηκε στη Γένοβα, όπου τιμήθηκε από τους "ροσομπλού" κι έδωσε το παρών στο "Stadio Luigi Ferraris", στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τζένοα με τη Νάπολι.

Έρχεται Ελλάδα για τον Καμπιάσο ο Μιλίτο

Αυτές τις ημέρες, ο 37χρονος Αργεντινός επιθετικός - κάτοχος ενός ιταλικού πρωταθλήματος, δύο Coppa Italia, ενός Champions League, ενός Μουντιάλ Συλλόγων, και δύο πρωταθλημάτων Αργεντινής θα βρίσκεται και στη χώρα μας.

Κι αυτό για χάρη του πρώην συμπαίκτη του και επιστήθιου φίλου του, Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο "πρινσίπε" είναι "κολλητός" με τον Αργεντινό άσο του Ολυμπιακού από την εποχή που μοιραζόντουσαν τα αποδυτήρια των "νερατζούρι". Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, δεν αποκλείεται συνάντηση του Μιλίτο και με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τον στήριξε όσο κανείς στην περίοδο του σοβαρού τραυματισμού του με την ομάδα του Μιλάνου και με τον οποίον διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Θυμηθείτε εδώ τις συνεντεύξεις του Ντιέγκο Μιλίτο για Αντρέα Στραματσόνι και Εστέμπαν Καμπιάσο σε Sport24.gr και Sport24 radio 103,3:

Μιλίτο στο Sport24.gr: "Φύσει επιθετικός προπονητής ο Στραματσόνι"

Μιλίτο στον Sport24 radio 103,3: "Νικητής και επαγγελματίας ο Καμπιάσο!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ