ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλίτο: "Νικητής και επαγγελματίας ο Καμπιάσο!"

Μιλίτο: "Νικητής και επαγγελματίας ο Καμπιάσο!"

Ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός της Ρασίνγκ Κλουμπ και φίλος του Εστέμπαν Καμπιάσο, Ντιέγκο Μιλίτο μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Ιστορίες για παρέες” με τους Βασίλη Τεμπέλη και Νίκο Συριώδη.

Για την μεταγραφή του Εστέμπαν Καμπιάσο στον Ολυμπιακό: Ελπίζω να λάμψει ο Καμπιάσο στον Ολυμπιακό, γιατί είναι ένα πολύ όμορφο κλαμπ. Πιστεύω η κλάση του ποδοσφαιριστή και του επαγγελματία Καμπιάσο θα βοηθήσουν ώστε να πετύχει στον Ολυμπιακό και να κάνει μία καλή σεζόν.

Για τα χαρακτηριστικά του: "Είναι ένας έξυπνος παίκτης. Δίνει ισορροπία στην ομάδα με την εμπειρία του".

Για τον επαγγελματισμό του και την πορεία του: "Έχει παίξει πολλά χρόνια στο ύψιστο επίπεδο. Είναι επαγγελματίας μέσα και έξω από τα γήπεδα. Δεν συμβιβάζεται. Είναι νικητής".

Για το αν θα τον επηρεάσει η ηλικία του: "Νομίζω όχι. Είναι 100% επαγγελματίας. Προφυλάσσεται και έχει προφυλαχθεί από τραυματισμούς".

Για την φιλία που τους συνδέει: "Είμαστε φίλοι από την Αργεντινή. Είναι φίλοι οι οικογένειες μας. Μου στάθηκε σε έναν τραυματισμό που είχα και στα δύσκολα σημεία. Είναι από τους καλύτερους οικογενειακούς μου φίλους".

Για τα μειονεκτήματα του: "Όλοι έχουν μειονεκτήματα. Σαν καλός φίλος δεν είναι ώρα να τα πω. Το θέμα είναι ότι είναι επαγγελματίας".

Για τις ευχές που του δίνει ενόψει της νέας του ομάδας: "Του εύχομαι το καλύτερο και να ανεβάσει τον σύλλογο που αγωνίζεται".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ