ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εργομετρικά στην Κεντρική Σχολή

Εργομετρικά στην Κεντρική Σχολή
INTIME SPORTS

Εργομετρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (16/11) στην Κεντρική Σχολή του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Lefe Ergo αξιολόγησε όσα παιδιά συμμετείχαν και σε λίγες μέρες θα έχει έτοιμους φακέλους με τα αποτελέσματα των μετρήσεων. Η όλη διαδικασία βοηθάει τους προπονητές να έχουν πλήρη εικόνα, εστιάζοντας στις αδυναμίες κάθε παίκτη με στόχο την βελτίωση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Με τεράστια συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης εργομετρικές μετρήσεις στην Κεντρική Σχολή του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Τα παιδιά της Σχολής που είχαν δηλώσει συμμετοχή αξιολογήθηκαν από το εξειδικευμένο προσωπικό της Life Ergo και στις επόμενες ημέρες θα παραλάβουν από την γραμματεία της Σχολής τον πλήρη ατομικό τους φάκελο με τα αποτελέσματα των μετρήσεων και τις όποιες παρατηρήσεις υπάρχουν.

Εργομετρικά στην Κεντρική Σχολή
INTIME SPORTS

Αυτή η διαδικασία βοηθάει πολύ και το έργο των προπονητών οι οποίοι έχοντας τις μετρήσεις κάθε παιδιού στα χέρια τους δουλεύουν πιο σωστά και με στόχο την βελτίωση των όποιων αδυναμιών. Φυσικά θα διεξαχθούν εκ νέου εργομετρικές μετρήσεις στην συγκεκριμένη Σχολή.

Εργομετρικά στην Κεντρική Σχολή
INTIME SPORTS

Οι εργομετρικές μετρήσεις πραγματοποιούνται σε πολλές Σχολές του Δικτύου του Ολυμπιακού σ' όλη την Ελλάδα και θα συνεχιστούν στην διάρκεια της χρονιάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θεοδωρίδης: "Εξαίρετο παιδί και μεγάλος παίκτης ο Μποτία"
Εκτίει με Κέρκυρα ο Φιγκέιρας
Μποτία: "Από τα πλέον σημαντικά γκολ της καριέρας μου"
Από την Αργεντινή ως τη Νορβηγία
Μη μου μιλάς για καλοκαίρια
Βενζινάς έκανε... DAB με τον Ιντέγε!
Σκέφτεται το εξωτερικό ο Σιόβας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ