ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Εξαίρετο παιδί και μεγάλος παίκτης ο Μποτία"

Θεοδωρίδης: "Εξαίρετο παιδί και μεγάλος παίκτης ο Μποτία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μιλώντας αποθεωτικά για τον Ισπανό στόπερ, ο Σάββας Θεοδωρίδης παρέδωσε στον Αλμπέρτο Μποτία το βραβείο του MVP της 10ης αγωνιστικής.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης παρέδωσε στον Αλμπέρτο Μποτία το βραβείο του MVP της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, αφιερώνοντας ύμνους στον Ισπανό στόπερ.

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που βραβεύω ένα εξαίρετο παιδί, ένα καταπληκτικό ποδοσφαιριστή και επαγγελματία με τεράστιο ήθος", τόνισε αρχικά ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, αν θέλετε σε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων, απέδειξε πως άξιζε όχι μόνο αυτό το κύπελλο, αλλά και πολλά άλλα. Γιατί το λέω αυτό;

Διότι σε ένα λεπτό έκρινε τον αγώνα. Γλίτωσε τον Ολυμπιακό από σίγουρο γκολ σε μία φάση όπου πήρε με καταπληκτικό τρόπο τη μπάλα από τον Λέτο. Και εν συνεχεία σε ένα λεπτό πέτυχε το γκολ. Καταλαβαίνετε τι έγινε.

Ξεσήκωσε τον Ολυμπιακό, τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του. Και για αυτό είχαμε στο πρώτο ημίχρονο αυτό το 3-0, το ανεπανάληπτο".

Ο κ. Θεοδωρίδης ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του χαρακτηρίζοντας μεγάλο παίκτη και με ήθος τον Μποτία:

"Λοιπόν, τον συγχαίρω, του εύχομαι πάντοτε τα ίδια. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης ο Μποτία. Και το σπουδαιότερο, είναι ένα εξαίρετο παιδί. Δηλαδή παίκτες με τέτοιο ήθος και αξία θα ήθελαν να έχουν όλες οι ομάδες".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εκτίει με Κέρκυρα ο Φιγκέιρας
Μποτία: "Από τα πλέον σημαντικά γκολ της καριέρας μου"
Από την Αργεντινή ως τη Νορβηγία
Μη μου μιλάς για καλοκαίρια
Βενζινάς έκανε... DAB με τον Ιντέγε!
Σκέφτεται το εξωτερικό ο Σιόβας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ