ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επτά πρωτάρηδες πρωταθλητές του Ολυμπιακού

Επτά πρωτάρηδες πρωταθλητές του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος στα πρωταθλήματα (έφτασε τα 40 σε 88 χρόνια), όμως κάποιοι ποδοσφαιριστές του ανέβηκαν για πρώτη φορά στην κορυφή. Διαβάστε ποιοι είναι οι 7 πρωτάρηδες...

Το 4ο αστέρι στην φανέλα του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει να ράβεται, μετά την μαθηματική κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος και επτά ποδοσφαιριστές του ρόστερ ένιωσαν ιδιαίτερη χαρά.

Αναφερόμαστε φυσικά στους παίκτες που δεν είχαν κατακτήσει μέχρι στιγμής πρωτάθλημα είτε στην Ελλάδα, είτε σε άλλη χώρα και έσπασαν το ρόδι!

Το εντυπωσιακό και θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να βαφτεί ερυθρόλευκο το φετινό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Λεάντρο Γκρέκο (34 συμμετοχές - 1γκολ), Πάουλο Μασάντο (33 συμμετοχές - 3 γκολ), Κώστας Μανωλάς (30 συμμετοχές - 1 γκολ), Δημήτρης Σιόβας (20 συμμετοχές - 3 γκολ) και Παναγιώτης Βλαχοδήμος (13 συμμετοχές - 1 γκολ).

Οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που πανηγύρισαν το πρώτο τους πρωτάθλημα, αλλά δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή σ' αυτό ήταν οι Ανδρέας Γιαννιώτης (καμία συμμετοχή) και Ντρισά Ντιακιτέ (9 συμμετοχές). Ο πρώτος έχει όλο το μέλλον μπροστά, ενώ ο δεύτερος δεν έχει μέλλον στον Πειραιά.

Αναλυτικά οι πρωτάρηδες

Κώστας Μανωλάς

Παναγιώτης Βλαχοδήμος

Δημήτρης Σιόβας

Ανδρέας Γιαννιώτης

Λεάντρο Γκρέκο

Πάουλο Μασάντο

Ντρισά Ντιακιτέ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ