ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Eπιστροφή στη δράση για Κάρολ

Eπιστροφή στη δράση για Κάρολ

Ο Ρόι Κάρολ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ο Ρόι Κάρολ αποχώρησε προληπτικά από την πρωινή προπόνηση της Κυριακής (14/7), εξαιτίας ενοχλήσεων στην μέση και έφυγε για το ξενοδοχείο. Ωστόσο ο Βορειοϊρλανδός έδωσε κανονικά το παρών στο πρόγραμμα της Δευτέρας (15/7), γεγονός που σήμανε λήξη... συναγερμού στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Μαζί με τους Μπάλας Μέγκιερι και Ανδρέα Γιαννιώτη, ο Ρόι Κάρολ ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, πάντα υπό τις οδηγίες του Αλέκου Ράντου και έδειξε πως έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στην μέση του.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Από κει και πέρα η υπόλοιπη ομάδα γυμνάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του να δίνουν έμφαση στην προπόνηση με βάρη, όπως και σε ασκήσεις ευλυγισίας, ισορροπίας και σωστού καταμερισμού βάρους του σώματος.

Η προπόνηση κράτησε 40 λεπτά, με τους τρεις γκολκίπερ του Ολυμπιακού να συνεχίζουν το πρόγραμμα τους με τον Αλέκο Ράντο, που κράτησε συνολικά 1 ώρα.

Το πούλμαν του Ολυμπιακού έκανε δύο διαδρομές μέχρι το ξενοδοχείο, καθώς αρχικά μετέφερε το μεγαλύτερο κομμάτι της αποστολής και στη συνέχεια επέστρεψε για να πάρει τους τρεις γκολκίπερ με τον Ράντο. Η τρίτη προπόνηση της ημέρας, αυτή που θα γίνει το απόγευμα, θα έχει μόνο μπάλα.

* Ο Πιερ Ισά δεν έδωσε το παρών στην μεσημεριανή προπόνηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ