ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανονικά ο Αμπντούν

Κανονικά ο Αμπντούν
Αμπντούν INTIME SPORTS

Στο γήπεδο γκολφ διεξάγεται η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Κανονικά στο πρόγραμμα ο "φευγάτος" Τζαμέλ Αμπντούν (videos)

Για δεύτερη φορά, κατά την διάρκεια της παραμονής του εδώ στο Ζέεφελντ, ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί την πρωινή του προπόνηση στο γήπεδο γκολφ που υπάρχει δίπλα στο προπονητικό κέντρο.

Ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην φυσική κατάσταση των παικτών, με μπόλικο τρέξιμο και διάρκεια περίπου μιας ώρας. Η προπόνηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάσταση του Τζαμέλ Αμπντούν. Όπως σας γράψαμε και την Κυριακή (14/7), ο Αλγερινός εξτρέμ είναι "φευγάτος" και είναι θέμα ωρών - ημερών η πώληση του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Αμπντούν ωστόσο έδωσε κανονικά το παρών στην πρωινή προπόνηση της ομάδας αν και συνεχίζει να δείχνει αρκετά σκεπτικός και μάλλον εκτός κλίματος.

Ο 26χρονος άσος περιμένει και αυτός νέα για την υπόθεση της μεταγραφής του και μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στο Λιμάνι, η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει κάπου μακριά από τον Ολυμπιακό.

Δουλειά στην αντοχή και τη φυσική κατάσταση

Οι ερυθρόλευκοι, όπως σχεδόν κάθε πρωί, έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα, με τα γκρουπ που σας έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή βάσει των εργομετρικών τεστ που έγιναν στην Ελλάδα. Η δουλειά στην αντοχή και τη φυσική κατάσταση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και οι παίκτες κουράζονται αρκετά, αλλά είναι μία δουλειά που πρέπει να γίνει.

Οι τρεις τερματοφύλακες να επισημάνουμε πως δεν συμμετέχουν στη συγκεκριμένη διαδικασία με το τρέξιμο κάθε πρωινό, καθώς ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα εκγύμνασης με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αλέκο Ράντο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ