ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή Αβραάμ, σφραγίδα Στσέποβιτς

Επιστροφή Αβραάμ, σφραγίδα Στσέποβιτς
Αβραάμ Στσέποβιτς

Η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου σε επίσημο ματς μετά από πέντε μήνες και το ιδανικό ντεμπούτο του Μάρκο Στσέποβιτς (videos)

Το παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Φωκικό ήταν μία καλή ευκαιρία για τον Μίτσελ έτσι ώστε να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που είχαν λίγο ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Δυο από αυτούς ήταν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μάρκο Στσέποβιτς που άφησαν πολλές υποσχέσεις για το υπόλοιπο της σεζόν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Η επιστροφή του αρχηγού

Το Ιούνιο του 2012 ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Πολωνία για το Euro 2012. Συγκεκριμένα υπέστη ολική ρήξη χιαστών, με αποτέλεσμα να επιστρέψει σε επίσημο αγώνα των ερυθρολεύκων στις 30/1 του 2013 σε αγώνα Κυπέλλου.

Ο έμπειρος άσος, ωστόσο, δεν ένιωθε καλά οπότε η τελευταία επίσημη εμφάνιση του με τους πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στις 28/4/2013 και το ματς με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο.

Κάπου εδώ είναι που λέμε πως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Ο Αβραάμ επέστρεψε μετά από πέντε μήνες σε επίσημο ματς, πάλι σε αγώνα Κυπέλλου και πάλι σε ένα ματς όπου φορ του Ολυμπιακού πέτυχε δυο γκολ (Μήτρογλου με Πανθρακικό, Στσέποβιτς με Φωκικό).

Ο Παπαδόπουλος μάλιστα συμπλήρωσε 151 εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα και όλα δείχνουν πως σιγά σιγά θα τον ξαναδούμε βασικό στο κέντρο της άμυνας.

Ντεμπούτο με γκολ

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του για φέτος είναι και ο Σέρβος στράικερ Μάρκο Στσέποβιτς. Ο 22άχρονος άσος είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και το απέδειξε με το... καλημέρα.

Εκτός από τα δυο γκολ που πέτυχε, έβγαλε στοιχεία στο παιχνίδι του που λείπουν από την επίθεση του Ολυμπιακού. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, βγάζει ηρεμία στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τα τελειώματα του είναι και το δυνατό του σημείο.

Αν συνεχίσει έτσι είναι βέβαιο πως θα βάλει δύσκολα στον Κώστα Μήτρογλου που πλέον έχει έναν δυνατό "αντίπαλο" για τη θέση του φορ και θα τον αναγκάσει να δουλέψει ακόμα περισσότερο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ