ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όσα είδε ο Μίτσελ από την 5άρα στον Φωκικό

Όσα είδε ο Μίτσελ από την 5άρα στον Φωκικό
INTIME SPORTS

Άκρως ευχαριστημένος από τους παίκτες του που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και αγωνίστηκαν κόντρα στον Φωκικό (5-1) εμφανίστηκε ο Μίτσελ. Διαβάστε τι είπε για τον καθένα ξεχωριστά.

Με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας θα θέλαμε να μας πείτε την εντύπωσή σας για παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως είναι οι Σέποβιτς, Βέργος, Γιαταμπαρέ και Εντινγκά;

" Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη και την απόδοση των παικτών μου. Πετύχαμε πέντε γκολ που είναι σημαντικό σκορ σε μια τέτοια φάση προκριματικών. Σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Είδα πράγματα που με ικανοποίησαν, όπως τα τελειώματα των φάσεων από τον Στσέποβιτς.

Επίσης μου άρεσαν οι θέσεις που έπαιρνε στο γήπεδο και η δυναμική του Εντινγκά. Πολύ καλός ήταν και ο Βέργος.

Ακόμα είμαστε ευχαριστημένοι που είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε τον Αβραάμ. Χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια για να επανέλθει πλήρως και εμείς τον χρειαζόμαστε.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος επίσης από τον Παπάζογλου, ενώ δεν θέλω να ξεχάσω τον Ολαϊτάν που, όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σήμερα, ξέρει εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται για γκολ".

Κούτσης: "Δεν μπορούμε σε τέτοιο τέμπο"

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Φωκικού, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν να συνέλθουν μετά το γρήγορο 2-0 του Ολυμπιακού: "Δεχτήκαμε δύο γκολ στα πρώτα λεπτά. Προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας και να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Παίξαμε με αντεπιθέσεις, απειλήσαμε τον Ολυμπιακό και πετύχαμε ένα γκολ.

Όμως δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο και κουραστήκαμε, καθώς έχουμε παίξει μόλις ένα επίσημο ματς μέχρι τώρα.

Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα και πρέπει οι παίκτες μου να μάθουν ότι απέναντι σε τέτοιες ομάδες το παραμικρό λάθος πληρώνεται".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ