ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν οι Γάλλοι για Σισοκό

Επιμένουν οι Γάλλοι για Σισοκό

Δημοσιεύματα από την Γαλλία θέλουν τον Ολυμπιακό να προσφέρει συμβόλαιο στον Μοχάμεντ Σισοκό της Παρί Σαν Ζερμέν. Και η Μαρσέιγ για Μολό που πλέον κοστίζει... 6 εκ. ευρώ.

Τα γαλλικά ρεπορτάζ από αργά το βράδυ της Παρασκευής έχουν προσθέσει... κόκκινο χρώμα στα δημοσιεύματα τους, καθώς ασχολούνται ιδιαίτερα με την περίπτωση του Μοχάμεντ Σισοκό και του Ολυμπιακού.

Ο 28άχρονος άσος είναι σε αναζήτηση ομάδας και οι πρωταθλητές Ελλάδας, αν και δεν βιάζονται, παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με την "Parisien", λοιπόν, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως καλύπτει ένα μεγάλο μέρος από το συμβόλαιο του Σισοκό (αμείβεται με 2 εκ. ευρώ) και περιμένει την απάντηση του Αφρικανού άσου.

Ο Σισοκό φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει, κάτι που σημαίνει πως ίσως πάμε σε ένα μίνι σίριαλ. Βέβαια και από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι δεν βιάζονται ιδιαίτερα, αφού ουσιαστικά χρειάζονται ακόμα 1-2 κομμάτια για να συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ.

Βλέπει Μολό η Μαρσέιγ

Η μεταγραφή του νεαρού Γάλλου φαίνεται πως κόλλησε εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων της Νανσί. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αποκτήθηκε από την Σεντ Ετιέν.

Για τον παίκτη τις τελευταίες ώρες ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μαρσέιγ, με τον πρόεδρο της ομάδας να έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις. Τα 6 εκ. ευρώ που αξιώνουν στην Νανσί, ωστόσο, θεωρούνται υπερβολικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ