ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένει για Σισοκό

Επιμένει για Σισοκό

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση του Μοχαμέντ Σισοκό για την θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού μέσου και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα.

Στην επικαιρότητα παραμένει το θέμα του Μοχαμέντ Σισοκό που φαίνεται ότι απασχολεί περισσότερο την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία, πριν από λίγο καιρό η διοίκηση των πρωταθλητών συναντήθηκε με εκπροσώπους της Παρί Σεν Ζερμέν και συζήτησαν λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε ο 28χρονος αμυντικός μέσος να έρθει στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο "Γαύρος", το ραντεβού έλαβε χώρα μεταξύ του Γιάννη Βρέντζου και των εκπροσώπων της γαλλικής ομάδας με τον ατζέντη Μίνο Ραϊόλα να αναλαμβάνει από πλευράς Ολυμπιακού να "τρέξει" το θέμα.

Ο Ιταλο-ολλανδός ατζέντης είναι εκείνος που κάνεις τις συζητήσεις, τόσο με την Παρί όσο και με τον ποδοσφαιριστή. Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η εφημερίδα "Bein" που έγραψε ότι ο Ραϊόλα μπορεί να έρθει στην Ελλάδα έως την Δευτέρα, με εξελίξεις για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Σισοκό θεωρείται ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά καθώς διαθέτει ποιότητα και εμπειρία. Πιστεύει ότι μπορεί να βρει θέση στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θέλει να τον παραχωρήσει ώστε να μειώσει το μπάτζετ της.

Ο παίκτης θεωρεί ότι μπορεί να αλλάξει την γνώμη του Λοράν Μπλαν και γι' αυτό έχει ζητήσει χρονικό περιθώριο από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ