ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έντονη φημολογία για Μανωλά και Ρόμα

Έντονη φημολογία για Μανωλά και Ρόμα
INTIME SPORTS

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (25/8), που θέλει Ολυμπιακό και Ρόμα να συμφώνησαν για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά. Δεν υπάρχει επιβεβαίωση για την ώρα από τους Πειραιώτες.

Παρελθόν για τον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Μανωλάς, σύμφωνα με το όργιο φημών τις τελευταίες ώρες σε Ελλάδα και Ιταλία.

Όπως σας ενημερώσαμε από την Κυριακή , το πολύκροτο σίριαλ της μεταγραφής του 23χρονου στόπερ έφτασε στο τέλος, καθώς απομένει να συμφωνήσει στις επιμέρους λεπτομέρειες με την Ρόμα και να αγωνίζεται στο Καμπιονάτο την νέα σεζόν.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η πώληση του Μεχντί Μπενατιά στην Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με τους Ιταλούς θα ακολουθήσει η απόκτηση του Κώστα Μανωλά, που αποτελεί επιλογή του τεχνικού των "τζαλορόσι", Ρούντι Γκαρθία.

Δημοσιεύματα από την γείτονα χώρα επικαλούνται ελληνικές πηγές προκειμένου να στηρίξουν τις πληροφορίες τους, ενώ για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται κάτι από πλευράς του Ολυμπιακού.

Προηγουμένως μέσα στην ημέρα ο μάνατζερ του Μανωλά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις του πως δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο με την Ρόμα παρά μόνο φημολογία.

Πάντως σύμφωνα με τα σενάρια των τελευταίων ωρών, δεν αποκλείεται ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός να είναι παίκτης των "λύκων" τις επόμενες ώρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ