ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πλησιάζει στην Ρόμα ο Μανωλάς"

"Πλησιάζει στην Ρόμα ο Μανωλάς"
Μανωλάς Αφελάι INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Κώστα Μανωλά τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα προγραμματισμένο ραντεβού με την Ρόμα, την στιγμή που οι Ιταλοί κάνουν λόγο για δυναμικό μπάσιμο των "τζαλορόσι" για τον 23χρονο στόπερ και αρχική άρνηση του Ολυμπιακού στα 14 εκ. ευρώ!

Συνεχίζονται τα επεισόδια στο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μανωλά και την πιθανότητα να αλλάξει φανέλα μέχρι τις 31 Αυγούστου. Μόλις το Σάββατο (23/8) οι Πειραιώτες επανέλαβαν πως αν δεν δεχθούν την κατάλληλη πρόταση, ο παίκτης δεν θα πάει πουθενά.

Αυτός βεβαίως δεν εμπόδισε Άγγλους και -κυρίως- Ιταλούς, να δώσουν νέο... ρεσιτάλ την Κυριακή (24/8) σχετικά με το μέλλον του 23χρονου στόπερ. Και στην γείτονα χώρα επιμένουν πως η Ρόμα είναι ο πιθανότερος προορισμός του Μανωλά.

Υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τους ανθρώπους της διοίκησης των "τζαλορόσι" να συναντήθηκαν με αυτούς του Ολυμπιακού καταθέτοντας πρόταση κοντά στα χρήματα που ζητούν οι Πειραιώτες.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν δημοσιοποιούν πιθανές διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους και φυσικά ούτε ποσά, ωστόσο η πώληση του Μπενατιά στην Μπάγερν Μονάχου έναντι 30 εκ. ευρώ είναι δεδομένο πως ισχυροποιεί την θέση της Ρόμα, επιτρέποντας της να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Μανωλά.

Θυμίζουμε πως οι απαιτήσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό αγγίζουν ή και ξεπερνούν τα 15 εκ. ευρώ, ποσό που δεν πλησίαζαν στις προτάσεις τους οι Γιουβέντους και Άρσεναλ το προηγούμενο διάστημα και για τον λόγο αυτό δεν προχώρησε η υπόθεση με αυτές τις ομάδες.

Τώρα η Ρόμα δείχνει ικανή να φτάσει τόσο ψηλά την προσφορά της, έχοντας και την ανάγκη να εντάξει άμεσα έναν στόπερ πρώτης γραμμής στο ρόστερ της προκειμένου καλύψει το κενό του Μπενατιά.

" Δεν θα υπάρξει κάποιο ραντεβού με την Ρόμα για τον Μανωλά, δεν ξέρω πραγματικά αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό " , τόνισε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος σε ΜΜΕ της Ιταλίας, θολώνοντας κάπως το τοπίο στις όποιες εξελίξεις.

Βέβαια είναι κατανοητό πως δεν χρειάζεται να γίνει μια τέτοια συνάντηση προκειμένου να προκύψει ένα deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρόμα για την παραχώρηση του Μανωλά στους "τζαλορόσι".

Πληροφορίες, που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από τον Ολυμπιακό, θέλουν την Ρόμα αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Μανωλά μέχρι τέλους, δείχνοντας διατεθειμένη να προσφέρει στους Πειραιώτες τα κατάλληλα ανταλλάγματα προκειμένου να αποσπάσει την συγκατάθεση τους για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Αρχικά οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν απαντήσει αρνητικά σε πρόταση 14 εκ. ευρώ (!), αξιώνοντας 17 εκ. ευρώ για τον 23χρονο στόπερ, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται. Πιθανότατα λοιπόν οι εξελίξεις να είναι άμεσες τα επόμενα 24ωρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ