ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενοχλήσεις ο Κοστάνσο

Ενοχλήσεις ο Κοστάνσο
INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε το Σάββατο ο Κοστάνσο, λόγω ενοχλήσεων αριστερό δικέφαλο μηριαίο. Ανεβάζει ρυθμούς ο Ιμπαγάσα

Με μια πρωινή προπόνηση στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, συνέχισε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τρίτης με την Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον ΟΦΗ, έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Στα ευχάριστα ήταν η εξέλιξη της κατάστασης του Ιμπαγάσα, ο οποίος έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα και με μπάλα.

Αντίθετα, ενοχλήσεις ένιωσαν οι Κοστάνσο και Γκρμπιτς από το φιλικό με τους Κρητικούς και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός: " Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 09.00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον ΟΦΗ ή στο μεγαλύτερο μέρος του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Κοστάνσο ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης, λόγω ενόχλησης που ένιωσε στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, όπως και ο Γκρμπιτς που έχει μια κάκωση στο δεξί του πόδι. Η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και με μπάλα ακολούθησε ο Ιμπαγάσα που ανεβάζει ρυθμού.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 19.00".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ