ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένας... εναλλακτικός Ολυμπιακός στην Κέρκυρα

Ένας... εναλλακτικός Ολυμπιακός στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Με αλλαγές στην ενδεκάδα του θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα (30/11, 15:00), καθώς ο Μίτσελ θα προβεί σε ροτέισον ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (3/12).

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται στην Κέρκυρα από το απόγευμα του Σαββάτου (29/11) ενόψει της αναμέτρησης με τους Φαίακες το μεσημέρι της Κυριακής (30/11, 15:00) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Πειραιώτες μετά την ήττα από την Ατλέτικο στην Μαδρίτη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champios League, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στις εντός συνόρων υποχρεώσεις, όπου αμέσως μετά την Κέρκυρα υπάρχει η εξ αναβολής αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον "Δικέφαλο" την Τετάρτη (3/11, 19:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ο Μίτσελ έκρινε σκόπιμο να δώσει ανάσες σε βασικούς του ποδοσφαιριστές όπως οι Μήτρογλου, Αφελάι, Αμπιντάλ και Εντινγκά, οι οποίοι και δεν ταξίδεψαν στην Κέρκυρα.

Ο Ισπανός τεχνικός θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον την Κυριακή, καθώς εκτός από τους 4 προαναφερθέντες που ήταν βασικοί στο "Βιθέντε Καλδερόν", στον πάγκο αναμένεται να κάτσουν ο Ελαμπντελαουί και πιθανότατα κάποιος εκ των Μανιάτη, Μιλιβόγεβιτς ή Ντομίνγκες.

Ο Αυλωνίτης επανέρχεται στην ενδεκάδα, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Σαλίνο, ενώ την άμυνα θα συμπληρώσουν οι Μποτία, Μαζουακού και φυσικά Ρομπέρτο.

Διαμαντάκος ή Μπενίτες θα είναι στο βασικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν μαζί στην ενδεκάδα. Ο Κασάμι είναι βέβαιο πως θα βρεθεί στην μεσαία γραμμή, εκεί όπου θέση διεκδικούν και οι Φορτούνης, Φουστέρ, Ντοσεβί.

Αφελάι και Αμπιντάλ έμειναν εκτός καθώς τυγχάνουν ειδικής διαχείρισης εξαιτίας του ιστορικού τους (ο Ολλανδός είχε και διεθνείς υποχρεώσεις μέσα στον Νοέμβρη), οι Γιαννούλης - Ντουρμάζ είναι τραυματίες, ο Ολαϊτάν ανέτοιμος, ο Γκαζαριάν για λόγους τακτικής, ο Μήτρογλου είναι ντεφορμέ αλλά παράλληλα προφυλάσσεται ενόψει ΠΑΟΚ, ενώ ο Εντινγκά προέρχεται από ταλαιπωρία τις τελευταίες ημέρες με πολλά ματς και πτήσεις, αφού πέραν της Μαδρίτης προηγήθηκαν παιχνίδια και μετακινήσεις με την Εθνική του Κονγκό.

Όσον αφορά τον Σιόβα, είναι δύσκολο να ξεκινήσει στην ενδεκάδα αλλά θεωρείται πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην Κέρκυρα, ανάλογα και με την εξέλιξη του ματς.

Αναλυτικά η αποστολή της Κυριακάτικης αναμέτρησης:Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Σαλίνο και Σιόβας.

Την αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας υποδέχθηκαν περίπου 200 οπαδοί της ομάδας από τους τοπικούς συνδέσμους.

Ένας... εναλλακτικός Ολυμπιακός στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS
Ένας... εναλλακτικός Ολυμπιακός στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS
Ένας... εναλλακτικός Ολυμπιακός στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ