ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός ο Μακούν, μέσα ο Αμπντούν

Εκτός ο Μακούν, μέσα ο Αμπντούν
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ. Εκτός αποστολής ο Μακούν και ο τιμωρημένος Μέλμπεργκ, μέσα ο Αμπντούν

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τετάρτης (18/4) στα Γιάννενα με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΣ για την 29η αγωνιστική της Super League.

Στα ευχάριστα της τελευταίας προπόνησης ήταν πως ο Αμπντούν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο, προπονήθηκε κανονικά και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν ο Ιμπαγάσα ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ο τιμωρημένος με κάρτες Μέλμπεργκ και ο Μακούν.

Αναλυτικά στην αποστολή που επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι οι: Μέγκιερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φετφατζίδης, Καζίμ, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ και Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές Μέλμπεργκ, Μόνχε, Μακούν, Ποτουρίδης, Δασκαλάκης, Μπάμποβιτς και Ιμπαγάσα θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, την Τετάρτη στις 10.30 το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ