ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός κούρσας για Λέμα, "παιχνίδι" με Λισάντρο Λόπες

Benfica's Lisandro Lopez try to control the ball as Manchester United's Antonio Valencia, rear, runs during their Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Lisandro Lopez try to control the ball as Manchester United's Antonio Valencia, rear, runs during their Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Πέρα από τις οικονομικές δυνατότητες του Ολυμπιακού φαντάζει πλέον η περίπτωση του Κριστιάν Λέμα, στο τραπέζι ο δανεισμός του Λισάντρο Λόπες. Απλησίαστος και ο Φράνκο Σολδάνο, νέα σενάρια για Ανσαριφάρντ και Μάριν.

Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός κοίταξε σοβαρά την περίπτωση του Κριστιάν Λέμα, άλλωστε το παραδέχονταν και οι "ερυθρόλευκοι" όταν ενημέρωναν πριν καμιά δεκαριά μέρες όταν και "πάγωσε" η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο.

Ωστόσο και η περίπτωση του Αργεντίνου στόπερ μοιάζει να απομακρύνεται για τα καλά για τους Πειραιώτες, αφού είναι εκτός των οικονομικών ορίων που έχουν θέσει στο Λιμάνι για τη νέα σεζόν. Ο 28χρονος στόπερ είναι μεν ελεύθερος από την Μπελγκράνο, αλλά την ίδια στιγμή αυτή η ιδιαιτερότητα τον κάνει περιζήτητο.

Δύο ομάδες του Μεξικού παραμένουν στην διεκδίκηση του, όμως από την Αραβία και την Κολομβία έχει τις μεγαλύτερες προτάσεις στα χέρια του, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο (χώρια τα μπόνους) για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από το περιβάλλον του παίκτη, η προσφορά του Ολυμπιακού είναι μακριά από αυτό που προσδοκά ο Λέμα (που φυσιολογικά ψάχνει ένα μεγάλο πρότελευταίο συμβόλαιο στην καριέρα του) και οι πιθανότητες να αλλάξει κάτι στην πορεία είναι ελάχιστες.

Έτσι οι "ερυθρόλευκοι" αφήνουν στην άκρη την περίπτωση του 28χρονου στόπερ και στρέφονται σε έναν άλλο Αργεντίνο, τον Λισάντρο Λόπες, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν στην Πορτογαλία.

Ο Λόπες πήγε τον Γενάρη δανεικός στην Ίντερ, όπου αγωνίστηκε μόλις για 45 λεπτά και έτσι οι "νερατζούρι" δεν έκαναν χρήση της ρήτρας αγοράς, επιστρέφοντας τον παίκτη στην Μπενφίκα.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός φέρεται να έχει απορρίψει την προοπτική της Τζένοα αλλά και της επιστροφής του στην Αργεντινή (μετά από κρούσεις των Μπόκα Τζούνιορς και Ράσινγκ Κλουμπ), με τους Πορτογάλους να υποστηρίζουν ότι στην διεκδίκηση της υπογραφής του παίκτη έχει μπει ο Ολυμπιακός.

Ο Ρουί Βιτόρια δεν υπολογίζει τον Λισάντρο Λόπες στην Μπενφίκα (που επίσης τέθηκε εκτός κούρσας για τον Κριστιάν Λέμα...), καθώς θα στηριχθεί στους Ζαρντέλ, Ρούμπεν Ντίαζ, Λουιζάο και Χερμάν Κόντι (που τσέκαρε πέρσι ο Ολυμπιακός κατόπιν υπόδειξης του Μάριο Ουσίγιος), με την "O Jogo" να βάζει τον Ολυμπιακό στο κάδρο για την απόκτηση του Αργεντίνου στόπερ.

"Ο Λουίς Φελίπε Βιέιρα, πρόεδρος της Μπενφίκα, μαζί με τον Ζόρζε Μέντες συναντήθηκαν πρόσφατα στη Μύκονο με τον Ευάγγελο Μαρινάκη, ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, για να συζητήσουν τις μεταγραφές των Ζοάο Καρβάλιο και Ντιόγκο Γκονσάλβες για τον αγγλικό σύλλογο.

Όμως ο Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης και του Ολυμπιακού, γεγονός που οδήγησε την κουβέντα και σε άλλα ονόματα παικτών, όπως αυτό του Λισάντρο Λόπες", καταλήγει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ των Πορτογάλων.

ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΣ Ο ΣΟΛΔΑΝΟ

Μια σειρά δημοσιευμάτων, προερχόμενων από το εξωτερικό, υπήρξε για τον Φράνκο Σολδάνο. Τον 24χρονο (14/09/1994) επιθετικό της Ουνιόν Σάντα Φε, με τη φανέλα της οποίας μετρά 19 γκολ και 3 ασίστ σε 70 συνολικά συμμετοχές.

Ο Αργεντίνος με ιταλικό διαβατήριο ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Κριστιάν Λέμα και η περίπτωση του επίσης μοιάζει εκτός οικονομικών ορίων του Ολυμπιακού.

Ο Σολδάνο κοστολογείται με περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε το Sport24.gr από την Αργεντινή, με αυτό το ποσό η Ουνιόν Σάντα Φε θα συζητούσε για το... 70% του ποδοσφαιριστή. Επομένως το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει πιθανότητες για τον Ολυμπιακό.

ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΙΜ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝ

Στο κόλπο της απόκτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ βάζει την Μπεσίκτας η ιστοσελίδα "aspor.co.tr", υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας μίλησε με τον ομόλογο του στον Ολυμπιακό, αλλά η απάντηση που πήρε είναι ότι ο Ιρανός διεθνής δεν είναι προς πώληση πριν ολοκληρωθεί η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μάρκο Μάριν, η ιστοσελίδα "transfermarkt.de" υποστηρίζει πως ο Γερμανός μεσοεπιθετικός απασχολεί την μεταγραφική αγορά της Κίνας.

"Ο Μάρκο Μάριν έχει παίξει σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Τουρκία και Ελλάδα. Έχει δηλαδή αγωνιστεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες από τότε που άφησε την Γερμανία.

Είναι όμως πιθανό το ενδεχόμενο μιας νέας μετακόμισης, αυτή την φορά όμως για νέα ήπειρο, καθώς υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ομάδα από την Κίνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς ακραίου επιθετικού.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε δεν ήταν καλή για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα του Πειραιά τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και ο Μάριν είναι πιθανό να φύγει.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν συζητήσεις του παίκτη με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία", είναι όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέα εντυπωσιακή όψη για το πούλμαν του Ολυμπιακού
Επαφές με Γιάκομπ ο Ολυμπιακός, διαφορά στο οικονομικό
Στην Ελλάδα για γενέθλια και διακοπές ο Τσόρι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ