ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επαφές με Γιάκομπ ο Ολυμπιακός, διαφορά στο οικονομικό

Chelsea's Cesc Fabregas, right, falls after a challenge from West Bromwich Albion's Claudio Yacob during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Bromwich Albion at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 12, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Cesc Fabregas, right, falls after a challenge from West Bromwich Albion's Claudio Yacob during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Bromwich Albion at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 12, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Την περίπτωση του Κλαούντιο Γιάκομπ ψάχνει ο Ολυμπιακός, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, όπως προκύπτει από την Αργεντινή. Ξανά για Τοροσίδη γράφουν στην Ιταλία, εκτός πραγματικότητας οι Τούρκοι για Φορτούνη.

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση έφτασε στα χέρια του Ολυμπιακού, αυτή του Κλαούντιο Γιάκομπ. Ο Αργεντίνος μέσος έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Γουέστ Μπρομ, που είναι και η μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα με την οποία έχει αγωνιστεί.

Ο Γιάκομπ ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Ράσινγκ Κλουμπ, έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα (142 συμ. - 7 γκολ, 2 ασίστ) και τον Ιούλιο του 2012 μετακόμισε ως ελεύθερος στον αγγλικό σύλλογο.

Με την φανέλα της Γουέστ Μπρομ ο Αργεντίνος (κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου) έγραψε 175 συμμετοχές (2 γκολ, 1 ασίστ). Ο 31χρονος (18/07/1987) χαφ λογίζεται ως κλασικός ανασταλτικός μέσος.

Διακρίνεται για την δύναμη, την ταχύτητα και τις αμυντικές του αρετές. Κρατά τα μέτρα του στην κουλούρα και σπανίως προωθείται, αφού δεν φημίζεται για τις δημιουργικές του ικανότητες.

Έχει καλό όνομα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και η περίπτωση του μοιάζει δύσκολη ευθύς εξ αρχής, αφού έχει και υψηλό κασέ.

"Υπάρχει επαφή με τον Ολυμπιακό αλλά και απόσταση στο οικονομικό", είναι όσα παραδέχονται από το περιβάλλον του παίκτη, χωρίς πάντως να προκύπτουν λεπτομέρειες για τα ποσά, ενώ αυτό μεταδίδουν και τα ρεπορτάζ από την Αργνετινή. Υπαρκτή η περίπτωση του Γιάκομπ αλλά και δύσκολα υλοποιήσιμη.

ΔΕΝ ΨΗΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Σχετικά με τη φημολογία για Φορτούνη και Μπεσίκτας, μοιάζουν εκτός πραγματικότητας όσα υποστηρίζουν στην Τουρκία. Ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα συζητούσε για οποιοδήποτε ποσό κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα διεθνή και σίγουρα τα περί... 4 εκατ. ευρώ που γράφουν οι γείτονες είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Την ίδια στιγμή είναι δεδομένο πως η προοπτική της τουρκικής λίγκας κάθε άλλο παρά ενθουσιάζει τον Φορτούνη.

ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ

Στην Ιταλία πάλι επαναφέρουν τα σενάρια για τον Τοροσίδη και τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος αμυντικός αποχωρεί από την Μπολόνια και ίσως μετά από κάμποσα χρόνια να αποχαιρετήσει το ιταλικό πρωτάθλημα και την Serie A.

Ο ίδιος θα ήταν θετικός στην προοπτική να επιστρέψει στο Λιμάνι και η δική του περίπτωση μοιάζει σε συνάρτηση με τις εξελίξεις που αφορούν το δεξί άκρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Ο Ελαμπντελαουί θα παραχωρηθεί εφόσον προκύψει ικανοποιητική πρόταση, ο Ίγκορ Σίλβα θα φύγει όπως και να 'χει, επομένως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα ψάξει την ενίσχυση του στη θέση του δεξιού μπακ.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ