ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξω "Τόρο", Ντιόγο μέσα Ιμπαγάσα, Μανιάτης

Έξω "Τόρο", Ντιόγο μέσα Ιμπαγάσα, Μανιάτης
INTIME SPORTS

Με προπόνηση στο Ρέντη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους Τοροσίδη, Ντιόγκο Φετφατζίδη να μένουν εκτός αποστολής. Μέσα Ιμπαγάσα, Μανιάτης και Φέισα. Δείτε την αποστολή

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι της Κυριακής (18/3) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς ολοκλήρωσε το Σάββατο (17/3) την προετοιμασία του με απογευματινή προπόνηση στου Ρέντη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει εκπλήξεις στην αποστολή.

Συγκεκριμένα, στην κλειστή τελευταία προπόνηση των "ερυθρόλευκων" πριν το "αιώνιο ντέρμπι", ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος είδε τον Ιμπαγάσα να συμμετέχει κανονικά μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μέταλιστ και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Επίσης στην αποστολή είναι και ο Μανιάτης ο οποίος και αυτός είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς της Πέμπτης (15/3) αλλά δεν ήταν σημαντικό δεν ήταν σημαντικό.

Επίσης, στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Φέισα μια από τις εκπλήξεις του Βαλβέρδε.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες εκπλήξεις, ο τεχνικός των Πειραιωτών άφησε εκτός τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Τοροσίδη, τον Ντιόγκο και τον Φετφατζίδη.

Μάλιστα οι τρεις παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι:

Μέγκερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

" Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19.00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Μέγκερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ποτουρίδης, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μόνχε, Φετφατζίδης, Δασκαλάκης, Ντιόγκο, Τοροσίδης, Μπάμποβιτς, θα προπονηθούν αύριο στις 10.30".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ