ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνάντηση και "ντόπες" Μαρινάκη σε Τζιμπούρ

Συνάντηση και "ντόπες" Μαρινάκη σε Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Ο Τζιμπούρ είναι "σκασμένος" με τον εαυτό του και o Βαγγέλης Μαρινάκης είχε μια συνάντηση μαζί του. Διαβάστε τι ειπώθηκε.

Το γράψαμε και μετά τον αποκλεισμό από την Μέταλιστ , αλλά είναι φανερό κιόλας πως ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν θυμίζει σε τίποτα, τον παίκτη που είδαμε στην αρχή της σεζόν.

Το πρόβλημα στο γόνατο δεν έχει έχει πάψει να υφίσταται και οι ενοχλήσεις ταλαιπωρούν τον Αλγερινό άσο, που ψάχνει ένα γκολ για να ξαναπιστέψει στον εαυτό του.

Ο ίδιος πάντως είναι σκασμένος και θεωρεί πως έχει ευθύνη για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, αφού έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 2-0 στο 16ο λεπτό απέναντι στην Μέταλιστ.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον "τρομοκράτη" και σύμφωνα με την "Sportday", του εξέφρασε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. " Σε πιστεύουμε και το ξέρεις. Δείξει την κλάση σου, παίξει με το γνωστό σου πάθος, για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτός ήταν εξ' αρχής ο μεγάλος στόχος μας, δεν πρέπει να απογητευτούμε απ' αυτόν τον αποκλεισμό. Έγινε ό, τι έγινε, προχωράμε", φέρεται να είναι είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στον Τζιμπούρ.

Μ' αυτή του την κίνηση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλησε να ντοπάρει ψυχολογικά τον Αλγερινό επιθετικό και παράλληλα να του δώσει να καταλάβει πως είναι χρήσιμος και πως μπορεί με τον παλιό καλό του εαυτό να βοηθήσει την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ