ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξαλλος ο Μαρινάκης με τη διαιτησία στη Νέα Σμύρνη

Έξαλλος ο Μαρινάκης με τη διαιτησία στη Νέα Σμύρνη
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τη διαιτησία στο Πανιώνιος-ΠΑΟ για το πέναλτι που κέρδισαν οι "πράσινοι" και μίλησε για τον διωγμό του ψηλού Σισέ και του κοντού. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μπορεί να βρίσκεται στο Λονδίνο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού δεν αφήνει καθόλου την αγαπημένη του ομάδα.

Η διαιτησία του Κωνσταντινέα στη Νέα Σμύρνη και το πέναλτι που κέρδισε ο Λέτο και είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή που πέτυχαν οι "πράσινοι", εξόργισαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια.

Ο μεγαλομέτοχος των "ερυθρολεύκων" μιλώντας σε συνεργάτες του έκανε λόγο για τη διαφορά των δύο ομάδων, καθώς την ίδια στιγμή, ο Τοροσίδης είχε ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον Βενέτη στο 3', αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε να καταλογίσει το πέναλτι.

"Για να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να φύγει ο ψηλός Σισέ (σ.σ.: Σοφοκλής Πιλάβιος) και ο κοντός με το βρώμικο παρελθόν (σ.σ.: Αριστείδης Σταθόπουλος β' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ)", είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ανθρώπους του

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ