ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο εβδομάδες εκτός ο Σαβιόλα

Δύο εβδομάδες εκτός ο Σαβιόλα
Σαβιόλα INTIME SPORTS

Θλάση στον ορθό μηριαίο αριστερά υπέστη τελικά ο Χαβιέ Σαβιόλα, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Κυριακή.

Ως εκ τούτου ο Αργεντινός επιθετικός εκτός από το ματς της Τρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάνει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, ενώ καθίσταται αμφίβολη η συμμετοχή του και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού κάνει λόγο για απουσία δύο εβδομάδων. Ο τραυματισμός του Σαβιόλα έρχεται σε μία καθοριστική περίοδο για τους "ερυθρόλευκους", καθώς ακολουθούν σημαντικά ματς.

Έτσι ο Μίτσελ, θα βασιστεί στο δίδυμο Ντομίνγκες - Ολαϊτάν στην επίθεση και τους Κάμπελ και Πέρες στα άκρα. Αντίθετα ο Βαλντές προπονήθηκε την Κυριακή χωρίς να νιώσεις ενοχλήσεις στη γάμπα.

Ο Μίτσελ σε μήνυμά του την Κυριακή, μέσω της σελίδας του στο facebook, ενόψει του αγώνα με τη Γιουνάιτεντ, ανέφερε: "Γυρίσαμε σελίδα. Ο νους μας είναι τώρα στο Champions League. Λιγκ. Βλέπω την όρεξη τους (σ.σ.: αναφερόμενος στους παίκτες) να παίξουν ένα τέτοιο ματς!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ