ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δουλειά στην τακτική από Μίτσελ

Δουλειά στην τακτική από Μίτσελ
INTIME SPORTS

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο "Κόνσταντ Βάντεν Στοκ" των Βρυξελλών, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με την Άντερλεχτ. Όλο το βάρος στην τακτική έριξε ο Μίτσελ. Δείτε videos του Sport24.gr.

Την Τετάρτη (02/10, 21:45) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο "Κόνσταντ Βάντεν Στοκ" την Άντερλεχτ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (01/10) στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Ο Μίτσελ με τους συνεργάτες του έριξαν το βάρος στην τακτική, με ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας. Στο δίτερμα που ακολούθησε, οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν να εφαρμόσουν την τακτική που θα ακολουθήσουν στο ματς με τους Βέλγους. Αρχικά το διπλό έγινε σε μεγάλο χώρο και στη συνέχεια σε μικρότερο.

Ευτυχώς για τον Ισπανό τεχνικό δεν υπήρξε κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο και η εκγύμναση των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Δείτε videos του Sport24.gr από την προπόνηση (τα videos είναι από τον Δημήτρη Αβδούλο):

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ