ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διευκρινίσεις και νέες μηνύσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Διευκρινίσεις και νέες μηνύσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε νέες αγωγές εναντίον ΜΜΕ που "προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, το πρωί της Πέμπτης (19/5).

Λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που υποστήριξαν ότι η επίσκεψη αυτή είχε να κάνει με τον Σταύρο Κοντονή και το μέτωπο που έχει ανοίξει εσχάτως με τους Πειραιώτες.

Οι "ερυθρόλευκοι" επιβεβαίωσαν την παρουσία του κ. Μαρινάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι αυτή είχε να κάνει καθαρά με θέματα της πόλης του Πειραιά και καμία κουβέντα δεν έγινε για τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Το απόγευμα της Πέμπτης (19/5), η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε νέες αγωγές εναντίον ΜΜΕ που "προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα", όπως αναφέρει στην επίσημη θέση της για το ζήτημα:

"Για την σωστή ενημέρωση των φιλάθλων μας επισημαίνουμε τα εξής: η επίσκεψη του κ. Μαρινάκη στο Μέγαρο Μαξίμου είχε αποκλειστικό αντικείμενο τα μεγάλα ζητήματα της πόλης του Πειραιά.

Μαζί του ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με τον οποίο έφτασαν και αποχώρησαν μαζί από το Μέγαρο Μαξίμου.

Για μια ακόμη φορά μικρή μερίδα του Τύπου και κυρίως η ιστοσελίδα ειδικού σκοπού sdna.gr, με μυθεύματα και ψεύδη προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Απλώς γελοιοποιούνται και μεγαλώνει η λίστα των μηνύσεων και των αγωγών εναντίον τους. Ελπίζουμε οι "προστάτες" και "χορηγοί" τους να συνεχίσουν να τους πληρώνουν (και) τους δικηγόρους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ