ΕΛΛΑΔΑ

Στο Μαξίμου Μαρινάκης - Μώραλης

Στο Μαξίμου Μαρινάκης - Μώραλης
Μαρινάκης - Μώραλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά είχαν το πρωί της Πέμπτης (19/5) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν την περιοχή του Πειραιά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τους τελευταίες μήνες ο πέμπτος μεγαλύτερος δήμος της χώρας.

Δεν ασχολήθηκαν δευτερόλεπτο με τον Σταύρο Κοντονή και τις ενέργειες του για τη ματαίωση και την υποβάθμιση του τελικού, αλλά και τις ασαφείς ανακοινώσεις και διαρροές του.

Θέμα της συνάντησης (προγραμματισμένη εδώ και καιρό) ήταν επίσης η σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ, καθώς από την πλευρά του δήμου Πειραιά ήθελαν να ξεκαθαρίσουν δύο θολά σημεία:

Πρώτον, όσον αφορά στη θέση του δημάρχου Πειραιά στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του δήμου, η κυβέρνηση αντιμετώπισε θετικά το αίτημα να παραμείνει στο δήμο Πειραιά η μία από τις τρεις θέσεις του δημοσίου.

Δεύτερον, όσον αφορά στο θέμα των ανταποδοτικών τελών του λιμανιού προς τους παραλιμάνιους δήμους και σχετικά με τα ποσοστά.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ