ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η νομική οδός για τις συκοφαντίες"

"Η νομική οδός για τις συκοφαντίες"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει με επίσημη ανακοίνωση του, το γεγονός ότι οι Ρόι Κάρολ και Κώστας Μανωλάς είχαν έντονη αψιμαχία μετά την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Όπως λέγεται στις τάξεις των "ερυθρολεύκων", το δημοσίευμα της εφημερίδας "LiveSport" είναι αποκύημα φαντασίας, με μόνο στόχο να πλήξει τον Ολυμπιακό.

Γίνεται λόγος για συκοφαντίες και ψέματα, ενώ τονίζεται πως οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν εξαιρετική σχέση μεταξύ τους.

Μάλιστα, τόσο οι παίκτες όσο και η διοίκηση των πρωταθλητών σκέφτονται να κινηθούν νομικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και σε αντίστοιχες που ενδεχομένως να ακολουθήσουν.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μάλιστα εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση

Η ανακοίνωση:

"Για μια ακόμα φορά, με ψεύδη και κακόβουλα δημοσιεύματα επιχειρείται από κάποιους να δημιουργηθεί λάθος εικόνα για τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport που αναφέρεται σε επεισόδιο μεταξύ Κάρολ και Μανωλά (επεισόδιο που υπήρξε μόνο στη φαντασία του συντάκτη του κειμένου) είναι συκοφαντικό για τους ποδοσφαιριστές και τον σύλλογο.

Η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι τέτοιες πρακτικές δεν αγγίζουν τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο και ότι πλέον θα ακολουθείται η νομική οδός ώστε να διαφυλαχθεί ο επαγγελματισμός των ποδοσφαιριστών που θίγεται με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Επίσης, ξεκαθαρίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού δεν κινδυνεύει ούτε από έντυπες ούτε από διαδικτυακές συκοφαντίες".

Διαβάστε για το επεισόδιο που είχαν οι Κάρολ και Μανωλάς.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πάουλο Μασάντο για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ