ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάψευση για Αμπντούν και ταξίδι για μεταγραφές

Διάψευση για Αμπντούν και ταξίδι για μεταγραφές

Στον Ολυμπιακό διαψεύδουν πως ο Αμπντούν έκανε δηλώσεις περί Αγγλίας, ενώ ο Ισά λείπει για να "κλείσει" μεταγραφές. Ραμπιού και Μετζανί, σε πρώτο πλάνο.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Από τον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν για τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Τζαμέλ Αμπντούν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "SkySports" , αλλά εξέφρασαν την άγνοιά τους για το θέμα. Τις διέψευσαν, τονίζοντας πως δεν τις έχει κάνει ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Όσον αφορά τον νέο Αθλητικό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πιέρ Ισά, έχει φύγει από την Κυριακή (14/7)από το Ζέεφελντ της Αυστρίας και ασχολείται με τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Το που ακριβώς έχει πάει δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά δεν έχει γυρίσει στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των Πειραιωτών, τον Γκανέζο αμυντικό μέσο, Μοχάμεντ Ραμπιού, αλλά και τον Αλγερινό στόπερ, Καρλ Μετζανί, από τον Ολυμπιακό επεσήμαναν πως δεν υπάρχει εξέλιξη μέσα στην ημέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ