ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμπντούν: "Φανταστικό να παίξω στην Αγγλία"

Αμπντούν: "Φανταστικό να παίξω στην Αγγλία"
INTIME SPORTS

Λίγο πριν αποχωρήσει (όπως φαίνεται) από το Λιμάνι, ο Τζαμέλ Αμπντούν τόνισε πως είναι έτοιμος για νέα πρόκληση στην καριέρα του, επεσήμανε πως είναι ο καλύτερος πασέρ στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε στο όνειρο της Αγγλίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της περίφημης και έγκυρης βρετανικής ιστοσελίδας, SkySports , ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει) ώστε να αγωνιστεί στη Premier League.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει επίσημες προτάσεις στα χέρια του από τις Σαουθάμπντον, Φούλαμ και Νότιχαμ Φόρεστ (παίζει στη Championship), τονίζοντας επίσης πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται τόσο η γερμανική Βόλφσμπουργκ, όσο και η Μπεσίκτας από την Τουρκία.

Μάλιστα, φιλοξενεί και δηλώσεις του Τζαμέλ Αμπντούν, επισημαίνοντας πως ο Αλγερινός επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα: "Είμαι μεγάλος θαυμαστής του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η πρώτη μου εμπειρία στην Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν φανταστική, αλλά πλέον έχω μεγαλύτερη εμπειρία.

Είμαι ο καλύτερος πασέρ στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια (κορυφαίος στις ασίστ στην Superleague) και θέλω μία νέα πρόκληση. Το να αγωνιστώ ξανά στην Αγγλία θα ήταν φανταστικό για εμένα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ