ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάψευση Ολυμπιακού για φορ και Μιραλάς

Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Παρά τα σενάρια από την Αγγλία που θέλουν τους "ερυθρόλευκους" να παλεύουν για Μίτροβιτς και Μιραλάς, οι Πειραιώτες διέψευσαν κατηγορηματικά ότι θα αποκτηθεί άλλος επιθετικός.

Βούιζε η Αγγλία το τελευταίο 48ωρο ότι ο Ολυμπιακός πάει να πάρει ακόμη έναν επιθετικό, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάει να κάνει το "μπαμ".

Οι "ερυθρόλευκοι" διέψευδαν κατηγορηματικά ότι υπάρχει θέμα Μίτροβιτς ή Μιραλάς, παρά την επιμονή μάνατζερ στην Αγγλία ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται μαζί τους για να πάρει έναν εκ των δύο. Μάλιστα για τον Μιραλάς ανέφεραν ότι ο ίδιος ο Μαρινάκης είχε πάρει πάνω του την υπόθεση.

Η ΠΑΕ ξεκαθάρισε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/8) ότι δεν τίθεται θέμα απόκτησης άλλου επιθετικού και πως στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι οι Εμενίκε, Τζούρτζεβιτς, Μπεν και Ανσαριφάρντ.

Από εκεί και πέρα, για το θέμα του Ρέτσου ανέφεραν από την πλατεία Αλεξάνδρας ότι δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές με την Λεβερκούζεν και αυτό θα συμβεί αν και εφόσον βρεθεί ο διάδοχος.

Βέβαια, στο Βέλγιο μιλούν για οριστική συμφωνία Ολυμπιακού με Μπριζ για τον 23χρονο στόπερΜπγιορν Ένχελς και πώς ο παίκτης ίσως και σήμερα (30/8) φτάσει στην Ελλάδα.

Photo credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ