ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζεται κι ο Ένχελς

Brugge's Bjorn Engels, right, is challenged by Leicester's Islam Slimani during the Champions League Group G soccer match between Club Brugge and Leicester at the Jan Breydel stadium in Brugge, Belgium on Wednesday, Sept. 14, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Brugge's Bjorn Engels, right, is challenged by Leicester's Islam Slimani during the Champions League Group G soccer match between Club Brugge and Leicester at the Jan Breydel stadium in Brugge, Belgium on Wednesday, Sept. 14, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Η Μπριζ φαίνεται ότι "λύγισε" στην πίεση του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι ο 23χρονος στόπερ, Μπιορν Ένχελς, θα ντυθεί στα "ερυθρόλευκα". (video)

Από εκεί που ο Ολυμπιακός δήλωνε άγνοια για το θέμα του Μπιορν Ένχελς, τελικά φαίνεται ότι αυτός θα είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα με τους Βέλγους ο 23χρονος στόπερ της Μπριζ ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα και για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων".

Ουσιαστικά το “αγκάθι” ήταν η Μπριζ, η οποία ζητούσε πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του, αλλά η Στόουκ που ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωσή του, αποδείχθηκε ότι δεν έφτανε σε αυτά τα ποσά.

Ο Ένχελς άρεσε στον Χάσι, τον είχε ξεχωρίσει, όπως είχε ξεχωρίσει και αρκετούς ακόμα από τη βελγική αγορά. Υπήρχε και ο Κόντι που είχε προτείνει ο Ουσίγιος, ενώ είχαν προταθεί και οι Σαμπράνο, Βίντα.

Τελικά, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, βρέθηκε η χρυσή τομή με την Μπριζ (σ.σ. ακούγεται για δανεισμό) και ο Ένχελς βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Στο Βέλγιο το θεωρούν δεδομένο ότι θα πιάσει λιμάνι...

Στο μεταξύ, η πλευρά του Σαμπράνο πίεζε αρκετά τον Ολυμπιακό για να αποκτηθεί ο Περουβιανός στόπερ, ο οποίος είναι στηνtransfer listτης Ρουμπίν Καζάν.

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

Photo credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ