ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύδουν για Μιραλάς

Διαψεύδουν για Μιραλάς
Μιραλάς

Από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν την φημολογία που αναπτύχθηκε περί της επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στον Πειραιά. Στασιμότητα στα θέματα των Τζεμπούρ και Τοροσίδη

Έντονη ήταν η φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες για επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό με την μορφή του δανεισμού από την Έβερτον.

Κάτι τέτοιο ωστόσο διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τους ιθύνοντες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα θέμα Μιραλάς".

Άλλωστε ο Βέλγος επιθετικός είναι τραυματίας αυτή τη περίοδο, ενώ όσο ήταν υγιής, ήταν βασικός στον Αγγλικό σύλλογο, έχοντας "κερδίσει" τον Ντέιβιντ Μόγιες με την αγωνιστική παρουσία του.

Από εκεί και πέρα, καμία εξέλιξη δεν υπήρχε στον Ολυμπιακό για ακόμη μια ημέρα για τα θέματα των Ράφικ Τζεμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη και συγκεκριμένα στις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τους δύο παίκτες στο έμψυχο δυναμικό του, αλλά δεν έχει προκύψει ουσιαστική εξέλιξη.

Ο μεν Τζεμπούρ κάτι περιμένει από το εξωτερικό, για αυτό και καθυστερεί να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα υπογράψει αν δεν βρει αυτό που θέλει, ο δε Τοροσίδης, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, είπε μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό πως σύντομα θα υπάρξουν νέα σε ό,τι αφορά την παραμονή του ή όχι στους "ερυθρόλευκους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ