ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Σιμάο και Χολέμπας

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Σιμάο και Χολέμπας
INTIME SPORTS

Κατηγορηματικά διαψεύδουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τα όσα γράφτηκαν σε μερίδα του Τύπου για επαφές με Σιμάο και ενδιαφέρον της Μπριζ για Χολέμπας.

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει η ΠΑΕ Ολυμπιακός τα όσα κυκλοφόρησαν σε μερίδα του Τύπου για Σιμάο και Χολέμπας.

"Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να ισχύει από όσα δημοσιεύτηκαν", τονίζουν οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τα επίμαχα δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι ο Σιμάο αρνήθηκε δύο φορές πρόταση του Ολυμπιακού και ότι η Μπριζ δινει 2,5 εκατ. ευρώ για τον Χολέμπας.

Την ίδια ώρα άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον 22χρονο Ολλανδοσέρβο, Μάρκο Βεγίνοβιτς της Χέρακλες για αντι-Ιμπαγάσα. Στο θέμα Βαλβέρδε ο Ιμπάνιεθ συστήνει να μην βιάζονται να τελειώσουν τον Ισπανό από τον πάγκο της ομάδας.

Όσον αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού, θα βρεθεί στα Ιωάννινα καθώς οι "ερυθρόλευκοι" θα πάρουν 800 εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Τέλος, η πειραιώτικη ομάδα μετά Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Νικαίας, συνέχισε το φιλανθρωπικό της έργο με το ίδρυμα "Καλός Ποιμήν" στα Καμίνια και τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Παλαιά Κοκκινιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ