ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέχισε το φιλανθρωπικό του έργο ο Ολυμπιακός

Συνέχισε το φιλανθρωπικό του έργο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μετά Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Νικαίας, συνέχισε το φιλανθρωπικό του έργο με το ίδρυμα "Καλός Ποιμήν" στα Καμίνια και τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Παλαιά Κοκκινιά

Τις επισκέψεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα συνέχισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Την Μεγάλη Δευτέρα (9/4) αντιπροσωπεία της ομάδας μοίρασε τρόφιμα στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Νικαίας.

Την Μεγάλη Τρίτη (10/4) σειρά είχε το ίδρυμα "Καλός Ποιμήν" στα Καμίνια και ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Παλαιά Κοκκινιά, όπου το παρών έδωσε ο Γιάννης Ποτουρίδης εκπροσωπώντας και τον συμπαίκτη του Ιβάν Μαρκάνο.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης και ο Ιβάν Μαρκάνο πρόσφεραν το ποσό που αντιστοιχούσε στο φλουρί που είχαν κερδίσει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος που αντιστοιχούσε σε 5.000 ευρώ για τον καθένα, στο ίδρυμα "Καλός Ποιμήν" (5.000 ευρώ), το οποίο φιλοξενεί παιδιά φυλακισμένων γονιών και παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις οικογένειές τους και στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος(5.000 ευρώ) ενισχύοντας έτσι τα συσσίτια που διοργανώνει για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ακολούθως ο Γιάννης Ποτουρίδης παρέστη στο φιλανθρωπικό Bazaar που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά στην Πλατεία Κοραή κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ