ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιμπάνιεθ: "Μην βιάζεστε να... τελειώσετε τον Βαλβέρδε"

Ιμπάνιεθ: "Μην βιάζεστε να... τελειώσετε τον Βαλβέρδε"
INTIME SPORTS

Η αίσθηση που υπάρχει στον Πειραιά είναι πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα μείνει, όμως ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ, παρουσιάζει και την άλλη πλευρά. Τι λέει για τον Έμερι.

Φρένο σε όσους "τελειώνουν" τον Βαλβέρδε πριν την ώρα του βάζει ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday".

Ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού, τονίζει στους Έλληνες δημοσιογράφους πως και πέρσι το κλίμα έμοιαζε αρνητικό, αλλά τελικά ο πελάτης του έμεινε, ενώ ξεκαθάρισε πως όλα θα κριθούν στη συζήτηση που θα γίνει με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Για την αίσθηση που υπάρχει πως ο Βαλβέρδε θα φύγει: "Κατ' αρχάς ο Ερνέστο ασχολείται με τον τελικό του Κυπέλλου, θέλει να πάρει και το Κύπελλο. Δεν έχει γίνει συζήτηση με τη διοίκηση. Θα συζητήσουν και αποφασίσουν. Μου λέτε ότι υπάρχει η πρόβλεψη ότι θα φύγει. Θυμάστε τι μου είχατε πει ακριβώς τέτοια εποχή; Το ίδιο. Θυμάστε τι έγινε τελικά; Γι' αυτό μη βιάζεστε. Θα μιλήσει πρώτα με τη διοίκηση και θα αποφασίσουν".

Για τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος επίσης είναι πελάτης του Ιμπάνιεθ και σύμφωνα με φήμες προτάθηκε από τον Βαλβέρδε: "Ο Ουνάι είναι επίσης συγκεντρωμένος στη δική του ομάδα και μην ξεχνάτε ότι η Βαλένθια έχει και την πρόκληση του Europa League, όπου έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά. Δεν έχει γίνει συζήτηση, ούτε γνωρίζω εγώ κάτι απ' αυτά που μου αναφέρατε. Είναι δύσκολο πάντως".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ