ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαφορά αλλά και αισιοδοξία για Φουστέρ

Διαφορά αλλά και αισιοδοξία για Φουστέρ
INTIME SPORTS

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φουστέρ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά και αισιοδοξία πως θα συνεχίσουν μαζί και του χρόνου.

Ο Γιάννης Μανιάτης επέκτεινε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό έως το 2019, ο Τσόρι Ντομίνγκες τα βρήκε αμέσως με τους "ερυθρόλευκους" για ένα νέο συμβόλαιο έως το 2017, ωστόσο η θεωρητικά εύκολη υπόθεση του Νταβίδ Φουστέρ παραμένει σε εκκρεμότητα.

Είναι αμοιβαία η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί. Ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνολική παρουσία του Ισπανού μέσου στην ομάδα από το 2010 μέχρι και σήμερα. Στα συν του Φουστέρ δεν προσμετράται μονάχα η αγωνιστική του προσφορά αλλά και η συμπεριφορά εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Ο 33χρονος άσος έχει δεθεί με τον σύλλογο, απολαμβάνει την παρουσία του στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ενώ και η οικογένεια του είναι απόλυτα ευχαριστημένη από την διαμονή στην Ελλάδα.

Είτε παίζει, είτε κάθεται στον πάγκο ή την εξέδρα δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ενώ πολλές φορές είναι ο παίκτης που μιλάει στους νεοφερμένους προσπαθώντας να τους εξηγήσει τη σημαίνει Ολυμπιακός και τις ιδιαιτερότητες συγκεκριμένων αγώνων.

Η διάθεση που δείχνει να υπηρετήσει τον σύλλογο τον καθιστά πολύτιμο μέλος της ομάδας, πολλοί είναι πλέον οι φίλοι του Ολυμπιακού που αναγνωρίζουν την πολυεπίπεδη προσφορά του, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ.

Επομένως είναι λογικό οι δύο πλευρές να θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Μόνο που στις διαπραγματεύσεις δεν είναι πάντα εύκολα και απλά τα πράγματα.

Ήττα προβληματισμού και ευκαιρίας

Και στις συζητήσεις που ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα έχει διαπιστωθεί διαφορά σε αυτά που προσφέρει ο Ολυμπιακός σε σχέση με εκείνα που ζητάει ο Ισπανός. Οι επαφές συνεχίζονται σε καλό κλίμα, συμφωνία ακόμη δεν υπάρχει και μένει να διαπιστωθεί αν και με ποιον τρόπο θα γεφυρωθεί η απόσταση που υφίσταται τη συγκεκριμένη στιγμή.

Η διαφορά μπορεί να εξανεμιστεί είτε μέσω της χρονικής διάρκειας μιας νέας συνεργασίας (να προσφέρει ο Ολυμπιακός έναν επιπλέον χρόνο συμβολαίου), είτε φυσικά να ανεβάσουν την οικονομική τους προσφορά οι "ερυθρόλευκοι", να πέσει από την πλευρά του ο παίκτης και να συναντηθούν στην διαδρομή.

Πάντως οι όποιες επαφές συνεχίζονται σε καλό κλίμα και υπάρχει αισιοδοξία στο στρατόπεδο των Πειραιωτών πως θα επιτευχθεί συμφωνία. Όχι τόσο μεγάλη όσο έμοιαζε όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στους Ντομίνγκες και Φουστέρ να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια, αλλά υπάρχει.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και μένει να δούμε πότε και με ποιον τρόπο θα ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση.

Αστειότητες τα σενάρια για Μέγκιερι

Το συμβόλαιο του Μέγκιερι με τον Ολυμπιακό εκπνέει το καλοκαίρι και κανείς δεν γνωρίζει αν ο παίκτης θα βρίσκεται και του χρόνου στο Λιμάνι. Για να είμαστε πιο ακριβείς, περισσότερες είναι οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Ούγγρος, παρά να ανανεώσει.

Ψάχνει χρόνο συμμετοχής που είναι πολύ δύσκολο να βρει στον Ολυμπιακό ελέω Ρομπέρτο, καθώς ο Μέγκιερι επιθυμεί να είναι και ο αντικαταστάτης του 39χρονου Κίραλι στην Εθνική Ουγγαρίας. Και όσο δεν παίζει αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Αυτά είναι τα δεδομένα στην υπόθεση, με τους Πειραιώτες να έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να κρατήσουν τον 25χρονο γκολκίπερ στο ρόστερ τους.

Αν πάει έτσι στη Ριζούπολη...

Ο Γιαννιώτης κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού στους "Ζωσιμάδες". Και αμέσως ξεφύτρωσαν σενάρια για το μέλλον του Μέγκιερι στο Λιμάνι και το δήθεν μήνυμα από τον Περέιρα προς την πλευρά του παίκτη. Αστειότητες. Μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν αυτά τα σενάρια. Αρκούσε κάποιος να δει τον παίκτη στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

Με το ζόρι περπατούσε, με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας σε κάθε του κίνηση. Ακόμη και καθιστός φαινόταν να μην την "παλεύει" ο Μαγυάρος. Μετά κόπων και βασάνων σηκώθηκε κάποια στιγμή να πάρει ένα μπουκάλι νερό για να δροσιστεί.

Η ίωση του προκάλεσε στομαχικές διαταραχές, εμετούς και τα σχετικά, κατέβαλε τον οργανισμό του και φυσικά ήταν αδύνατο για τον Περέιρα να τον συμπεριλάβει στην 18άδα. Οποιοσδήποτε είδε τον Μέγκιερι στο "Βασιλιάς Πύρρος" μπορούσε να αντιληφθεί την κατάσταση που βρισκόταν.

Επαναλαμβάνουμε, οι πιθανότητες να παραμείνει ο 25χρονος τερματοφύλακας στον Πειραιά δεν είναι πολλές. Αλλά από αυτό το σημείο, μέχρι τα ευφάνταστα σενάρια περί "μηνύματος" προς τον παίκτη στο ματς με τον ΠΑΣ, υπάρχει τεράστια απόσταση και φυσικά ούτε ίχνος αλήθειας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ