ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δημοσιεύματα για Μαλουντά και Ντενίλσον

Δημοσιεύματα για Μαλουντά και Ντενίλσον
Μαλουντά

Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Φλοράν Μαλουντά να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ενώ από την Αγγλία κάνουν λόγο για τον Ντενίλσον της Άρσεναλ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά βρήκε η είδηση πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι για δυο μεγάλα ονόματα.

Λίγες ώρες αργότερα δημοσιεύματα από το εξωτερικό χρησιμοποίησαν το όνομα του Ολυμπιακού σε δυο δημοσιεύματα που αφορούν τον Φλοράν Μαλουντά και τον Ντενίλσον.

Ο Γάλλος άσος έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι και βρίσκεται σε αναζήτηση νέα ομάδας. Φέτος δεν αγωνίστηκε καθόλου, εξαιτίας μίας κόντρας του με την αγγλική ομάδα για τα χρήματα που παίρνει, ενώ ταλαιπωρήθηκε και από κάποιους τραυματισμούς.

Το κασέ του είναι αρκετά υψηλό, παρά τα 33 του χρόνια, και σύμφωνα με τους Ιταλούς εκτός από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρον έχουν δείξει Ρομα και Νάπολι.

Ντενίλσον και στο βάθος Αρσάβιν

Οι δυο άσοι έμειναν επίσης ελεύθεροι (από την Άρσεναλ όμως), αφού τα συμβόλαια τους λήγουν σε λίγες ημέρες.

Αγγλικά δημοσιεύματα θέλουν τον βραζιλιάνο να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό αφού αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου (εκεί που "πονάνε" δηλαδή οι ερυθρόλευκοι).

Τέλος αναφέρθηκε και το όνομα του Αρσάβιν ο οποίος οδεύει προς την Τουρκία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ