ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανοιχτός πλέον σε προσφορές ο Βερδού

Ανοιχτός πλέον σε προσφορές ο Βερδού

Σε ναυάγιο κατέληξε η συνάντηση ανάμεσα στην Εσπανιόλ και τον Βερδού. Ο μεσοεπιθετικός θα εξετάσει πλέον όλες τις προτάσεις για να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Διαβάστε στο Sport24.gr το ρεπορτάζ, τις ομάδες που ενδιαφέρονται και τις απαιτήσεις του παίκτη.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της Εσπανιόλ και τον μάνατζερ του Τζοάν Βερδού χωρίς να επιτευχθεί συμφωνία.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Μάχικο Ντίαθ, θα εξετάσει πλέον όλες τις προτάσεις που υπάρχουν για τον πελάτη του.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση ανάμεσα στον μάνατζερ του Τζοάν Βερδού και τον πρόεδρο της Εσπανιόλ, Τζοάν Κογέτ, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, χωρίς οι δυο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Μάχικο Ντίαθ, εκπρόσωπος του παίκτη, δήλωσε ότι πλέον θα συζητήσει όλες τις προτάσεις που υπάρχουν ή που θα έρθουν για τον πελάτη του, έτσι ώστε στη συνέχεια να αποφασίσουν από κοινού τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του μεσοεπιθετικού άσου.

Ο Βερδού, ο οποίος ήθελε να μείνει στην Εσπανιόλ, ζητούσε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών με ετήσιες αποδοχές κοντά στο ενάμιση εκατομμύριο. Οι «περίκος» έφταναν το πολύ μέχρι τα τρία χρόνια και δεν ανέβαιναν πάνω από το 1.1 εκ. ευρώ. Έτσι, το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της Εσπανιόλ πραγματοποίησε την υπέρβαση, αφού ο Βερδού ήταν ο μοναδικός παίκτης στον οποίο έγινε πρόταση ανανέωσης έστω με μικρή αύξηση, τη στιγμή που σε όλους τους υπόλοιπους έχει γίνει μείωση αποδοχών.

Ανοιχτός πλέον σε προσφορές ο Βερδού

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Βερδού για αντι-Ιμπαγάσα, αλλά η απόκτησή του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εδώ οι δυο τους από αγώνα της Βιγιαρεάλ με την Εσπανιόλ τη σεζόν 2009/10.

Ο Καταλανός επιτελικός χαφ που έπαιρνε μέχρι φέτος ένα εκατομμύριο ευρώ από την Εσπανιόλ, γνωρίζει ότι στα 30 του χρόνια, αυτό θα είναι το τελευταίο καλό του συμβόλαιο και είναι διατεθειμένος να διαπραγματευτεί σκληρά τόσο για τη διάρκεια όσο και για τα χρήματα, πριν συμφωνήσει με την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Προτάσεις υπάρχουν αρκετές, τόσο από την Ισπανία όσο και από το εξωτερικό. Από τη Λίγκα έχουν ενδιαφερθεί η νεοφώτιστη Βιγιαρεάλ, η Βαλένθια, η Σεβίγια, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπέτις.

Αυτή η τελευταία έχει να παρουσιάσει και την πιο ενδιαφέρουσα πρόταση στον Βερδού σε ότι αφορά τις ισπανικές ομάδες. Η Μπέτις λοιπόν, η οποία αναμένεται να πουλήσει τον Μπενιάτ (κατά πάσα πιθανότητα στη Μπιλμπάο έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ) και θέλει οπωσδήποτε έναν αντικαταστάτη του, είναι διατεθειμένη να δώσει συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων στον Βερδού με ετήσιες αποδοχές γύρω στο 1.2 εκ. ευρώ συν ένα πριμ μεταγραφής με ένα ποσό ανάμεσα στο ένα και το ενάμιση εκ. ευρώ, κάτι που στην ουσία θα ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του παίκτη.

Ανοιχτός πλέον σε προσφορές ο Βερδού

Η Μπέτις, εναντίον της οποίας σκοράρει εδώ ο Βερδού στη φετινή σεζόν, έχει μέχρι στιγμής την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη.

Σε ότι αφορά το εξωτερικό, την πρόθεσή τους να κάνουν δικό τους τον Βερδού, έχουν εκφράσει ήδη σύλλογοι από τη Ρωσία, με έναν από αυτούς μάλιστα να προσφέρει 3 εκ. ευρώ τον χρόνο στον Καταλανό. Επίσης υπάρχουν δυο προτάσεις από την Αγγλία, η μια εκ των οποίων προέρχεται από τη Σαουθάμπτον, ομάδα την οποία προπονεί ο Ποτσετίνο, πρώην τεχνικός του Βερδού στην Εσπανιόλ. Ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται τελείως αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Ρωσία. Προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβισιόν, εκτός των άλλων και για οικογενειακούς λόγους, αφού έχει δυο μικρά παιδάκια.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, η Μπέτις έχει την πρόταση που βρίσκεται πιο κοντά στα όσα ζητάει ο παίκτης, ο οποίος όμως, αν ικανοποιηθεί στις απαιτήσεις του, θα μπορούσε να πει το «ναι» σε προτάσεις όπως αυτή της Σαουθάμπτον ή του Ολυμπιακού, στην περίπτωση φυσικά που το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» μετουσιωθεί τελικά σε συγκεκριμένη προσφορά προς τον Ντίαθ και τον Βερδού. Όπως γίνεται αντιληπτό, η πρόταση αυτή θα πρέπει να είναι ισάξια τουλάχιστον της αντίστοιχης της Μπέτις, για να μπορέσει να δελεάσει τον παίκτη και να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ