ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανένδοτος ο Κουντέ για Ολυμπιακό, γιατί το "τρενάρει" η Ατλέτικο

Ανένδοτος ο Κουντέ για Ολυμπιακό, γιατί το "τρενάρει" η Ατλέτικο

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν φτάσει πολλές προτάσεις, όχι μόνο για τον δανεισμό του Πιερ Κουντέ, αλλά ακόμη και για την αγορά του. Ο παίκτης όμως προτιμάει ο Ολυμπιακό, αλλά περιμένει την τελική απόφαση της διοίκησης των "ροχιμπλάνκος".

Η ιστορίας μάς έχει διδάξει ότι όταν μία μεταγραφική υπόθεση κρατάει μέρες και συνεχώς αναμένεται να ολοκληρωθεί από μέρα σε μέρα ή ώρα σε ώρα, στο τέλος κάτι στραβώνει και χαλάει...

Είναι λογικό να εκφράζονται από τον κόσμο κάποιες αμφιβολίες για την περίπτωση του Πιερ Κουντέ. Με τον Καμερουνέζο χαφ τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο παίκτης έχει συμφωνήσει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή η Ατλέτικο είναι σύμφωνη με την πρόταση που της έχουν κάνει οι "ερυθρόλευκοι". Υπάρχουν κάποιες μικρολεπτομέρειες, αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν μπορούν να θεωρηθούν και υψηλά εμπόδια για να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Εκείνο που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι η στάση που κρατούν οι "ροχιμπλάνκος" το τελευταίο διάστημα. Αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν έχουν μόνο στα χέρια τους την πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά και από άλλη ομάδα εκτός Ισπανίας. Μία πρόταση που εξ αρχής εξέταζαν σοβαρά.

Συν τοις άλλοις, οι Μαδριλένοι βγάζουν προς τα έξω μία εικόνα ότι περιμένουν κι άλλες προτάσεις προτού πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Παρότι στην Ισπανία λένε και ξαναλένε ότι ο παίκτης θα καταλήξει στον Πειραιά, η Ατλέτικο προσπαθεί να θολώσει κάπως τα νερά... Το γεγονός ότι εμφανίστηκε π.χ. η πρόταση της Κόρδοβα δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ο Ολυμπιακός σε όλη αυτή την προσπάθεια έχει σύμμαχο τον παίκτη. Όμως, και ο Κουντέ δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να πει στην Ατλέτικο "εγώ θέλω να πάω στην Ελλάδα".

Δεν έχει όμως τον χαρακτήρα να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και να πει "ή στον Ολυμπιακό ή πουθενά". Κι αυτό, γιατί πολύ απλά έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση και τον Σιμεόνε και θέλει μαζί με τους "ροχιμπλάνκος" να συμφωνήσουν από κοινού για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Επαναλαμβάνουμε ότι όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο παίκτης θα φορέσει τελικά τα ερυθρόλευκα. Όσο όμως το "τρενάρει" η Ατλέτικο, άλλο τόσο είναι και λογικό ο κόσμος να εκφράζει τις απορίες του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρόεδρος Άντερλεχτ: "Διαρρεύσαμε το ενδιαφέρον για Ένχελς για να πάρουμε τον Βράνιες στην τιμή που θέλαμε"
Αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους νέους κατόχους
Επίσημο: Στην Αλ Χιλάλ ο Μποτία

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το 50% του Ζέεφελντ στον αέρα!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ