ΒΕΛΓΙΟ

Πρόεδρος Άντερλεχτ: "Διαρρεύσαμε το ενδιαφέρον για Ένχελς για να πάρουμε τον Βράνιες στην τιμή που θέλαμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε μια ασυνήθιστη δήλωση προέβη ο πρόεδρος της Άντερλεχτ, αποκαλύπτοντας πως η ομάδα του διέρρευσε στον Τύπο ότι ενδιαφέρεται για τον Ένχελς προκειμένου να διευκολύνει την προσπάθεια της να αποκτήσει τον Βράνιες!

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα θα σκέφτονταν στην Άντερλεχτ, επιχειρώντας να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ, κάνοντας εντέλει τον παίκτη δικό τους αντί 3,2 εκατ. ευρώ.

Οι Βέλγοι είχαν προσπαθήσει να αγοράσουν τον παίκτη τον περασμένο Γενάρη χωρίς επιτυχία, όμως επανήλθαν με το τέλος της σεζόν και η δεύτερη απόπειρα τους στέφθηκε με επιτυχία. Έστω κι αν χρειάστηκε να πουν ένα... ψεματάκι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Marc Coucke.

"Θέσαμε μια τιμή για τον Βράνιες και επιτύχαμε να τον αποκτήσουμε. Αν και χρησιμοποιήσαμε fake news για να βάλουμε την ΑΕΚ στην πίεση, διαρρέοντας στον ελληνικό Τύπο ότι είμαστε κοντά στην απόκτηση του Μπιέρν Ένχελς, στόπερ του Ολυμπιακού", παραδέχθηκε σε δηλώσεις ο πρόεδρος της Άντερλεχτ!

Η συγκεκριμένη τακτική δεν είναι ασυνήθιστη σήμερα στο ποδόσφαιρο και όπως φαίνεται την χρησιμοποίησαν στις Βρυξέλλες, για να πείσουν την ΑΕΚ να αποδεχθεί την προσφορά τους για τον Βόσνιο στόπερ.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της, Ογκνιεν Βράνιες, στην RSC Anderlecht και ευχαριστεί τον κορυφαίο βελγικό σύλλογο για την ειλικρινή και αρμονική συνεργασία, που υπήρξε, σε όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων", ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την παραχώρηση του παίκτη στην Άντερλεχτ, μόνο που όπως παραδέχθηκε ο Marc Coucke, οι Βέλγοι δεν ήταν και τόσο ειλικρινείς στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν τον Βόσνιο διεθνή...

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ