ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το 50% του Ζέεφελντ στον αέρα!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με 26 παίκτες ανέβηκε στις αυστριακές Άλπεις ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται οι μισοί να μην είναι στο ρόστερ ή να μην υπολογίζονται ούτε για τον πάγκο την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Ολυμπιακός κινείται για τερματοφύλακα, στόπερ (ίσως δύο), "κόφτη", τον Κουντέ, εξτρέμ και φορ υπό προϋποθέσεις. Σε αυτούς προσθέστε και τον Γιάννη Μασούρα από την ΑΕΛ, που θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του Ζέεφελντ.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Επειδή περίπου το 50% της αποστολής των 26 ποδοσφαιριστών που βρίσκονται από την Δευτέρα (25/6) στο Ζέεφελντ, ενδέχεται να μην υπάρχει στο ρόστερ την 1η Σεπτεμβρίου ή τέλος πάντων να κινδυνεύουν να πάρουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής σε περίπτωση που παραμείνουν στο λιμάνι.

Η αποστολή λοιπόν αποτελείται από τους Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Χουτεσιώτη, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνη, Γιαννιώτη, Γκερέρο, Καράδαη, Κούτρη, Μάνο, Μανθάτη, Μάριν, Νικολάου, Νικόλη, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακα, Σκαφίδα, Τσιμίκα, Βέργο, Βρουσάι και Βούκοβιτς.

Ποιοι είναι στον "αέρα"; Ιδού: Ο Βούκοβιτς που περιμένει κάτι από την Ιταλία, ο Πάρντο για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την πατρίδα του και την Κίνα, ο Μάριν που πάντοτε βλέπει το όνομά του σε μεταγραφικά σενάρια και ο Τζούρτζεβιτς που με τον ερχομό του Γκερέρο πάει ακόμα πιο πίσω στις επιλογές για την επίθεση.

Επίσης, αν αποκτηθεί ένας "Προτό" (π.χ. ο Κουέγιαρ), τότε δεν αποκλείεται ένας εκ των Χουτεσιώτη ή Σκαφίδα να πάει κάπου να παίξει δανεικός. Mιας και πιάσαμε την κουβέντα για τους τερματοφύλακες, ο Καράδαης πιο πολύ θα βοηθάει την Κ20 παρά την πρώτη ομάδα. Οπότε, ένας εκ των Σκαφίδα ή Χουτεσιώτη θα μείνει ως τρίτος γκολκίπερ.

Στην επίθεση ο Βέργος βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση απ’ όλους, καθώς ο Δημήτρης Μάνος δείχνει να έχει μπει χωρίς τρακ στην προετοιμασία και έχει αρχίσει να κερδίζει τα πρώτα χειροκροτήματα του Μαρτίνς.

Ο Μανθάτης επίσης είναι "επίφοβος" και η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΛ γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του ως ένα από τα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Μασούρα.

Ο δε ερχομός του Μασούρα δυσκολεύει την παραμονή του Σάλιακα, ο οποίος επίσης είναι υποψήφιος να πάει στην ΑΕΛ.

Και πάμε τώρα στους παίκτες που μπορεί να φέρουν πρόταση. Για τον Σισέ δεν το συζητούν καν στον Ολυμπιακό. Δεν θέλουν να τον χάσουν. Αντιθέτως, για τον Ένχελς δεν θα ήταν αρνητικοί αν ερχόταν μία συμφέρουσα προσφορά.

Επίσης, αν αποκτηθεί τελικά ο Κουντέ και ο Βραζιλιάνος "κόφτης" που κυνηγάει ο Ολυμπιακός, μαζεύεται κόσμος και κοσμάκης στα χαφ, με αποτέλεσμα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης να κληθεί να παλέψει αρκετά για μία θέση στο ρόστερ.

Τέλος είναι και ο νεαρός αριστερός μπακ Νικόλης, ο οποίος ναι μεν αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ και να κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα του εγγυηθεί κάποιος χρόνος συμμετοχής, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν οι Κούτρης και Τσιμίκας μπροστά του, ενώ απομένει να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί και με τον Χατζισαφί.

Εν κατακλείδι, 12 παίκτες από αυτούς που ανέβηκαν στο Ζέεφελντ δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα βρίσκονται στην ομάδα όταν θα ολοκληρωθεί το μεταγραφικό καλοκαιρινό παζάρι.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ