ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άναυδος με Ολαϊτάν ο πρώην πρόεδρος της Βαλένθια

Άναυδος με Ολαϊτάν ο πρώην πρόεδρος της Βαλένθια
INTIME SPORTS

Εντυπωσιαμένος από την παρουσία του Μάικλ Ολαϊτάν στο "Μεστάγια" εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος της Βαλένθια, Χάιμε Ορτίθ. Το σχόλιο στο Twitter του μάνατζερ του Νιγηριανού άσου.

Το όνομα του Μάικ Ολαϊτάν δεν είχε γραφτεί στο χαρτί με τις ενδεκάδες και τις αποστολές που μοιράστηκε, όμως ο Νιγηριανός άσος υποχρέωσε πολύ κόσμο να στρέψει πάνω του τα βλέμματα με την άκρως ικανοποιητική παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο του διεθνούς φιλικού της Βαλένθια με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο πρώην πρόεδρος της Βαλενθια, Χάιμε Ορτί Ρουίθ (επί θητείας του οι "νυχτερίδες" πανηγύρισαν το τελευταίος τους πρωτάθλημα, το 2004) εντυπωσιάστηκε τόσο από τον Ολαϊτάν ώστε να αναζητήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τους κάνει συνεχείς ερωτήσεις για τον παίκτη.

"Ποιος είναι ο μικρός με το Νο 81. Πόσων χρόνων είναι; Από ποια ομάδα τον πήρατε. Πόσα χρόνια παίζει στην Ελλάδα;", ήταν μερικές από τις απορίες του πρώην παράγοντα των Βαλενθιάνων, ενδεικτικές της μεστής εμφάνισης του Νιγηριανού εξτρέμ στο "Μεστάγια".

Ακόμα και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, είχε καλά λόγια για να πει για τον παίκτη μετά το τέλος του φιλικού.

"Είχαμε πολλές θετικές εκπλήξεις όπως ο Ολαϊτάν που έπαιξε καλά, όμως και άλλοι παίκτες σε άλλες θέσεις ήταν επίσης καλοί", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Εν τω μεταξύ, την ικανοποίησή του για τον ντόρο που δημιουργήθηκε για τον 20χρονου άσου μετά τον αγώνα με τη Βαλένθια, εξέφρασε με σχόλιό του στο Twitter και ο μάνατζέρ του, Πασχάλης Τουντούρης:

"Συνειδητοποιώ με χαρά ότι όλοι όσοι εμπλέκονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν καταλάβει την ποιότητα και τις τεράστιες δυνατότητες του Μάικλ Ολαϊτάν", έγραψε στη σελίδα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ