ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού

Αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός αεροδρόμιο

Για την Ολλανδία με τελικό προορισμό το Έρμελο αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού εκτός της οποίας έμεινε ο Νταβίδ Φουστέρ. Διαβάστε ακόμη τι είπε για Γκρέκο ο Ιμπαγάσα.

Με όλους τους παίκτες πέταξε τελικά το πρωί (10:40) της Τρίτης (31/7) για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας ο Ολυμπιακός.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφάσισε να μην κόψει κάποιον τώρα, αλλά να το κάνει αυτό στο Έρμελο, όπου θα γίνει το τρίτος σκέλος της προετοιμασίας.

Οι "ερυθρόλευκοι" τα πάνε αεροπορικώς ως το Ντίζελντορφ και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν οδικώς για μιάμιση περίπου ώρα ως το Έρμελο, πόλη της Ολλανδίας.

Την αποστολή δεν έχει ακολουθήσει μόνο ο Νταβίδ Φουστέρ για οικογενειακούς λόγους. Οι Πειραιώτες θα παραμείνουν στην Ολλανδία από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου, οπότε θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Κατά την παραμονή τους εκεί θα κάνουν μία σειρά προπονήσεων, ενώ έχει προγραμματιστεί να δώσουν και μία φιλική αναμέτρηση, με αντίπαλο τη Βίλεμ, στο γήπεδο "Κόνινγκ Βίλεμ ΙΙ Στάντιον", το Σάββατο 4 Αυγούστου και ώρα 19:00 (18:00 τοπική).

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Μανιάτης, Φέισα, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης, Γκρέκο.

Ιμπαγάσα: "Θα μας βοηθήσει ο Γκρέκο"

O Aριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, μίλησε τόσο για την προετοιμασία, όσο και για την ενίσχυση του ρόστερ με την μεταγραφή του Γκρέκο: "Παρακολούθησα τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία. Είδα ότι τα παιδιά γνωρίζονται σιγά - σιγά με τον προπονητή. Ακόμα είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Εγώ είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Είναι ένας καλός παίκτης που έχει παίξει στην Ιταλία και πιστεύω θα μας βοηθήσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ