ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων κόντρα στην Άστον Βίλα

Οι Σαντιάγκο Έσε, Ροντινέι και Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα
Οι Σαντιάγκο Έσε, Ροντινέι και Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Άστον Βίλα (09/05, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα ιστορικό παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Άστον Βίλα (09/05, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) στη ρεβάνς των ημιτελικών του Conference League, έχοντας προβάδισμα 4-2 από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Τζολάκης βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Κάρμο και Ρέτσο μπροστά του και τους Ροντινέι - Κίνι στα άκρα. Οι Έσε, Ιμπόρα και Τσικίνιο αποτελούν την τριάδα του άξονα, με Φορτούνη - Ποντένσε στα επιθετικά "φτερά" και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ομάρ Ρίτσαρντς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και έμεινε εκτός αποστολής.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Πρεκατές, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ