ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανανεώνει και πάει Καρλσρούη ο Διαμαντάκος

Ανανεώνει και πάει Καρλσρούη ο Διαμαντάκος
Διαμαντάκος INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος θα παίξει τη νέα σεζόν στην Καρλσρούη. Πάει στους Γερμανούς ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, με οψιόν αγοράς και ποσοστό μεταπώλησης. Πρώτα θα υπογράψει ανανέωση στους "ερυθρόλευκους".

Για πρώτη φορά στην καριέρα του θα "ξενιτετευτεί" ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Ο 22χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει με την Καρλσρούη, στην οποία και θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιό του στους Πειραιώτες εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, άρα για να έχει ισχύ η οψιόν αγοράς, θα πρέπει τώρα ο ποδοσφαιριστής να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους". Αυτό θα κάνει. Θα ανανεώσει και ακολούθως θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως η οψιόν θα υπερβεί το 1 εκατ. ευρώ, ενώ θα μπει και ποσοστό μεταπώλησης. Η Καρλσρούη είναι στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και έπειτα από δύο ματς πρωταθλήματος έχει χάσει και στα δύο. Ο Διαμαντάκος ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, από όπου δόθηκε δανεικός κατά σειρά σε Πανιώνιο, Άρη και Εργοτέλη.

Διαμαντάκος, ο 7ος δανεικός στο εξωτερικό

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Δημήτρης Διαμαντάκος γίνεται ο έβδομος κατά σειρά παίκτης του Ολυμπιακού που θα είναι δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού. Προηγήθηκαν οι Ολαϊτάν (Τβέντε), Μπενίτες (Κρους Ασούλ), Σέποβιτς (Μουσκρόν), Ιωαννίδης (Ντόρτμουντ), Τζανακάκης (Ανόρθωση) και Γιάνκοβιτς (Μπέογκραντ).

Σημειώνεται πως και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού θα παραχωρηθούν ως δανεικοί. Πρόθεση της διοίκησης είναι οι περισσότεροι να παραχωρηθούν σε ομάδες του εξωτερικού, κάτι ασφαλώς που δεν μπορεί να γίνει στο 100%. Όπως και να 'χει, υπό δανεισμό είναι οι Μαρτίνες, Κολοβός ή Γιαννιώτας, Γιαταμπαρέ, Καραμάνος, Ζντιέλαρ ή Τζανδάρης και κάποιος εκ των κεντρικών αμυντικών που υπάρχουν.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ