ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώνει την ευρωπαϊκή του λίστα ο Ολυμπιακός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να γνωστοποιηθεί η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, η οποία θα είναι ανανεωμένη σε σχέση με την προηγούμενη, διότι θα περιλαμβάνει νέα πρόσωπα και φυσικά θα λείπουν όσοι αποχώρησαν.

Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις κινήσεις τον Γενάρη, με τους Καρίμ Ανσαριφάρντ, Αλί Σισοκό και Χουάν Κάρλος Παρέδες να φορούν τα ερυθρόλευκα. Οι νέοι άσοι των Πειραιωτών θα βρίσκονται και στην ευρωπαϊκή λίστα που θα γνωστοποιηθεί, παίρνοντας τις θέσεις των Ομάρ Ελαμπντελαουί, Λούκα Μιλιβόγεβιτς και πιθανότατα του Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, επομένως ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών, Πάουλο Μπέντο θα τους έχει μαζί του για τα ευρωπαϊκά ματς, αρχής γενομένης απ' αυτά με την Οσμάνλισπορ.

Σε σχέση με εκείνους που επιλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο από τον Μπέντο, έφυγαν από την ομάδα τέσσερις. Οι δυο που προαναφέρθηκαν και οι Σιόβας, Βούρος. Βάσει του κανονισμού της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, η ομάδα του Πειραιά μπορεί να προχωρήσει σε τρεις εγγραφές και θα είναι κατά τα φαινόμενα οι καινούργιοι.

Για να μπουν όμως τρεις ξένοι, πρέπει να αποχωρήσουν και τρεις. Η UEFA επιτρέπει συνολικά σε μια ομάδα να έχει 17 μη γηγενείς ποδοσφαιριστές και ο Ολυμπιακός είναι στο όριο. Έτσι, λοιπόν, αναμένεται να... θυσιαστεί και ο Τσόρι μαζί με Ομάρ και "Μίλι", ώστε να μπουν οι καινούργιοι. Εκτός αν ο Μπέντο κάνει την έκπληξη, κρατήσει τον Αργεντινό και αφήσει εκτός έναν από τους τρεις νεοφερμένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μιλιβόγεβιτς: "Είμαι ένας από εσάς!"
Επίσημο: Στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς!
Ανακοίνωσε τον Παρέδες ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ