PREMIER LEAGUE

Επίσημο: Στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς!

Επίσημο: Στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς!

Η Κρίσταλ Πάλας ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς απ' τον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο 3,5 ετών με την αγγλική ομάδα.

Παίκτης της Κρίσταλ Πάλας με κάθε επισημότητα είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου μέσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών.

Ο 25χρονος χαφ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι διοικούντες την Κρίσταλ Πάλας αναμένεται να βγάλουν από τα ταμεία τους περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ -συν τα bonus- για την απόκτηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Στα 2,5 χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα των Πειραιωτών, ο Σέρβος διεθνής μέσος πραγματοποίησε 94 συμμετοχές για όλες τις διοργανώσεις, τις οποίες και συνδύασε με 15 γκολ και 7 ασίστ.

Από την αρχή της φετινής σεζόν, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν αυτός που φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Τον παίκτη διεκδίκησαν και άλλες ομάδες από το Νησί, όπως η Χαλ του Μάρκο Σίλβα, ωστόσο καμία δεν μπορούσε να ματσάρει την οικονομική προσφορά της Κρίσταλ Πάλας.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθε ο Λούκα στον σύλλογο. Έχει εμπειρία στο UEFA Champions League και το διεθνές ποδόσφαιρο και προσθέσει μια νέα διάσταση στην μεσαία γραμμή της ομάδας.

Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης που χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, ευφυής, με ικανότητα στην πάσα και την ίδια στιγμή είναι πολύ δυνατός ανασταλτικά, με ή χωρίς την μπάλα", ήταν η δήλωση του τεχνικού της Κρίσταλ Πάλας, Σαμ Άλαρντάις, σχετικά με την απόκτηση του Σέρβου μέσου.

H ανακοίνωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολοκληρώνεται του Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ