ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αν είναι να έρθει ο Σαββίδης, ας έρθει...

Αν είναι να έρθει ο Σαββίδης, ας έρθει...
INTIME SPORTS

Μείζον θέμα έχουν κάνει στον ΠΑΟΚ τη φημολογούμενη έλευση στου Ιβάν Σαββίδη στο "Καραϊσκάκης", για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στον Πειραιά όμως δεν ασχολούνται με το θέμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, ο ομογενής επιχειρηματίας εξέφρασε την επιθυμία να ηγηθεί της αποστολής του ΠΑΟΚ και να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό από σουίτα στο "Καραισκάκης".

Η παρουσία του θα εξαρτηθεί από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ενώ όπως είναι καθιερωμένο, η ΠΑΕ έχει ζητήσει σουίτα , την οποία θα παραχωρήσει ο Ολυμπιακός, που έτυχε καλής φιλοξενίας στο ματς του πρώτου γύρου.

Στον Πειραιά, δεν ασχολούνται με το θέμα και περιμένουν την Παρασκευή τις λίστες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που θα έρθουν στο "Καραισκάκης" , για να διαπιστώσουν αν θα βρίσκεται ανάμεσα τους ο 53χρονος επιχειρηματίας. Όπως όμως λένε "αν είναι να έρθει , ας έρθει" και τίποτα παραπάνω.

Ποτέ εξάλλου στον Ολυμπιακό δεν απάντησαν στις προκλήσεις του Σαββίδη , ακόμη κι όταν είπε "και την Μπαρτσελόνα να φέρω, θα χάσει το πρωτάθλημα", ενώ δεν επιβεβαίωσαν ότι ο Σαββίδης μίλησε με τον Μαρινάκη και του είπε "δεν πήρα τον ΠΑΟΚ για να ρίχνω χρήματα σε μία λεκάνη"

Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός δεν θέλει να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα του ντέρμπι, γι αυτό και δεν έγινε καμία ... διαρροή για τη μείωση της ποινής του Σαλπιγγίδη και την παρουσία του στο κυριακάτικο ματς. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει καμία βαθμολογική σημασία το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, παρά μόνο για τον ΠΑΟΚ που "καίγεται" για τη δεύτερη θέση.

Μια νίκη βέβαια, θα φέρει χαμόγελα και στον κόσμο, καθώς η χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι δεδομένη και μια επιτυχία επί του ΠΑΟΚ θα είναι ευπρόσδεκτη , απέναντι μάλιστα στον αντίπαλο, που διατυμπανίζει ότι θα αμφισβητήσει του χρόνου τα πρωτεία του Ολυμπιακού.

Αναμονή λοιπόν υπάρχει στον Πειραιά, όπου δεν ασχολούνται με μεγάλα λόγια και δεν θέλουν με τίποτα να αναβιώσει το παλιό ψυχροπολεμικό κλίμα με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ