ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Άλλη μια... τούμπα από τον Γόντικα"

"Άλλη μια... τούμπα από τον Γόντικα"
INTIME SPORTS

Βέλη κατά του Δημήτρη Γόντικα από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, καθώς κύκλοι τους αναφέρουν πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έγινε... ρόμπα. Αναλυτικά τι λένε.

Η στάση των διοικούντων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην ψηφίσουν υπέρ της αναστολή του πρωταθλήματος, δεν έμεινε ασχολίαστη από κύκλους ερυθρόλευκο χρώματος.

Συγκεκριμένα, από τη διοίκηση του Ολυμπιακού αναφέρουν πως ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" αν και συμφώνησε με τον... κολλητό του Γιάννη Κόντη στη συνέχεια έκανε τούμπα και δεν ήταν η πρώτη, σύμφωνα πάντα με την Πειραϊκή ΠΑΕ.

"Για μία ακόμα φορά ο Γόντικας γίνεται... ρόμπα. Στη Super League μίλησε με τον (κολλητό του) Γιάννη Κόντη, του είπε ότι συμφωνεί στο λοκ άουτ και μετά, όταν τον έκραξαν τα πράσινα σάιτ, έκανε πάλι... τούμπα.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Η πρώτη ήταν με τους εισαγγελείς: είπε ναι και μετά το γύρισε. Το ίδιο και με τον Μαρινάκη, που τον άκουγε χωρίς να μιλάει και μετα έκανε δηλώσεις. Η τρίτη φορά ήταν για τα "φιλικά".

Είναι γελοίος και αστείος. Για να γίνει αρεστός στον κόσμο του Παναθηναϊκού έκανε πάλι... τούμπα. Μέχρι και ο Κόντης... βράζει μαζί του!", αναφέρουν οι "κύκλοι" το Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ