ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωνία για Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα

Αγωνία για Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα
Μέλμπεργκ INTIME SPORTS

Την απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ περιμένουν στον Ολυμπιακό. Τι γίνεται με Ιμπαγάσα και το θέμα του προπονητή.

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι αυτή που διανύουμε στον Ολυμπιακό. Η διοίκηση περιμένει τις απαντήσεις των Όλοφ Μέλμπεργκ και Αριέλ Ιμπαγάσα στις προτάσεις που τους έχει κάνει. Όσον αφορά το θέμα του προπονητή ο Τροντ Σόλιντ παραμένει πρώτο φαβορί.

Αναφορικά με τον Όλοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία ό,τι ο Σουηδός θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Η απάντηση του αναμένεται σήμερα και στην διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας ευελπιστούν να μην ζητήσει άλλη διορία και να δεχθεί την πρόταση που του έκαναν.

Παρά την δυσαρέσκεια για τις συνεχόμενες αναβολές η επαγγελματική στάση του Σουηδού τα τελευταία χρόνια αναγκάζει την ΠΑΕ να περιμένει.

Ο 34χρονος αμυντικός βρίσκεται στην προετοιμασία με την εθνική Σουηδίας και δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Ιμπαγάσα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού θα έχει επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη. Η πρόταση που του έχει γίνει είναι για ένα ακόμα χρόνο 500.000 ευρώ ωστόσο, ο Ιμπαγάσα δεν δείχνει μέχρι στιγμής να πέφτει κάτω από τις 700.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός εκτιμά ότι η προσφορά καλύπτει τον Αργεντίνο με δεδομένο ότι μαζί με τα μπόνους το ποσό είναι αυτό που ζητάει.

Στο θέμα του προπονητή σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι περιπτώσεις των Τροντ Σόλιντ και Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο πρώτος βρίσκεται σε διακοπές στην Ιταλία ενώ την Τετάρτη θα υπάρχει συνάντηση της διοίκησης με τον μάνατζερ του Κούπερ.

Επίσης, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξετάζει τις περιπτώσεις του Μαρτίνεθ της Λεβάντε και του Μαρτίνεθ της Γουίγκαν, όπως και αυτή του Όλτρα ο οποίος ανέβασε την Κορούνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια παραδέχθηκε με δηλώσεις του, τις επαφές με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ