ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πασιένσια:"Δεν μιλούσα μόνο με Ολυμπιακό"

Πασιένσια:"Δεν μιλούσα μόνο με Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια παραδέχθηκε με δηλώσεις του, τις επαφές με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ωστόσο πως υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Ο 43χρονος τεχνικός παρά τις επίμονες ερωτήσεις των Πορτογάλων δημοσιογράφων δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του.

Παρόλα αυτά παραδέχθηκε πως διαπραγματεύονταν με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας πως υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι με τους οποίους βρίσκεται σε επαφές.

" Ο Ολυμπιακός ήταν η μοναδική ομάδα που διέρρευσε. Υπήρχαν επαφές, αλλά είναι και άλλοι σύλλογοι"

σχολίασε ο Ντομίνγκος Πασιένσια.

Ο άλλοτε φορ της Πόρτο θεωρεί πως είναι λογικό να αναπτύσσεται έντονη φημολογία για επιστροφή του στους "Δράκους".

"Πήρα 13 ετών στην Πόρτο και έφυγα 27 για να αγωνιστώ στην Τενερίφη. Επέστρεψα στα 29 μου. Η ζωή μου συνδέεται με την Πόρτο.

Είμαι επαγγελματίας, όμως μου δίνει ευχαρίστηση όταν η Πόρτο κερδίζει. Είναι φυσιολογικό να ακούγεται το όνομα μου στον σύλλογο".

Ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα αναφέρθηκε και στο "διαζύγιο" με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

"Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Υπάρχει ήδη αρκετή δημοσιότητα και δεν θέλω να τοποθετηθώ ξανά σε αυτό το ζήτημα. Έχουμε δεσμευθεί και οι δύο πλευρές από κοινού να μην συζητούμε για αυτό".

Ο Ντομίνγκος μίλησε και για την εθνική Πορτογαλίας, προειδοποιώντας πως δεν θα πρέπει στο Εuro να τα περιμένει όλα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Γνωρίζουμε πως είναι ο καλύτερος στον κόσμο, όμως δεν πρέπει να ζητήσουμε τα πάντα από εκείνον. Η Πορτογαλία είναι ομάδα και πρέπει να το αποδείξει".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ